Editörün SeçtikleriEkonomiGenel

İş Bankası müşterileri çıldıracak: 1 yıl boyunca hediye edilecek

Emekli promosyon ödemeleri ile kendini ön plana çıkaran bankalardan biri olan İş Bankası yeni bir kampanyaya imza attı. Resmi web sayfası üzerinden İş Bankası müşterilerine özel bir kampanya duyuran banka detayları açıklandı! 1 yıl boyunca hediye edilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin ay sonuna kadar başvurması gerekiyor. İşte detaylar..

HEDİYE EDİLECEK

İş Bankası, resmi web sayfasında yayımladığı duyuruda İşCep’ten İş Bankası müşterisi olanlara 1 yıl boyunca BluTV üyeliği hediye edeceğini açıkladı. Banka açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olup, İş Bankası kartlarına başvurun, kartınızla 1 yıllık BluTV üyeliği hediye fırsatından ve daha birçok ayrıcalıktan yararlanın!”

KAMPANYA DETAYLARI AÇIKLANDI

Kampanya 01 Ocak-31 Ocak 2023 tarihleri arasında İşCep’te yer alan Müşteri Olmak İstiyorum uygulaması üzerinden ilk kez İş Bankası müşterisi olan müşteriler ile sınırlıdır.

Kampanya kapsamında kod iletimi İşCep’ten İş Bankalı olan müşterilere, müşteri oldukları ve kredi ve/veya Bankamatik kartlarını aldıkları ayı takip eden ayın ilk haftası içerisinde iletilecek ve iletildiği ayın son gününe kadar kullanılabilecektir.

Kampanyadan yalnızca Bankamatik ve/veya kredi kartını teslim alan müşteriler faydalanabilecektir.

1 yıllık ücretsiz BluTV üyeliği, kampanya kodu olarak sunulacaktır.

Kampanya kodları her bir müşteriye SMS olarak iletilecektir.

Kampanya müşteri numarası bazındadır; her bir müşteri sadece tek bir kod kazanabilir.

Kampanya kodlarının son aktivasyon tarihi kodun iletildiği ayın son günüdür. Aktive edilmemiş tüm kampanya kodları geçerliliğini yitirecektir.

Kampanya kodu iletilen müşterilerimizin izleyeceği akış için gerekli bilgi https://youtu.be/xNmVBHsnBjI linkinden edinilebilecektir.

Kampanya kodu iletilen müşterilerimiz https://www.blutv.com/kampanya/isbankasi   linkine tıkladıktan sonra açılacak olan sayfada isim/ soy isim/ e-posta adresleri ile kendi belirleyecekleri bir şifre ile üyelik başlatacaklar ve sonraki adımda kendilerine özel verilmiş ve 1 defaya mahsus olarak kullanılabilecek kampanya kodunu hesap ve ayarlar menüsündeki kupon kodu bölümüne girerek BluTV servisini 1 yıl boyunca ücretsiz olarak kullanabileceklerdir.

Müşterilerimizin kupon kodu aktivasyonunda sorun yaşaması halinde destek@blutv.com adresine sorun yaşanılan kodu ve kullanıcı bilgisini ileterek destek alabileceklerdir.

Kullanım şartlarını gerçekleştirmiş ama kodu kullanırken sorun yaşayan müşterilerimiz destek.blutv.com  adresinden destek alabilecektir.

Hali hazırda üyeliği bulunan bir kişi kupon kodunu aktive ettiğinde, kupon kodunun içerdiği izleme süresi mevcut izleme hakkının sonuna eklenir.

In-app purchase (Uygulama içi ödeme) ve mobil ödeme yöntemi ile üyelik gerçekleştirmiş kullanıcıların, kupon kodlarını tanımlayabilmesi için mevcut üyeliklerini iptal etmeleri veya farklı bir e-posta adresi ile üyelik başlatmaları gerekmektedir.

Satın alınan kupon kodları sadece yurt içi kullanım için geçerlidir.

Kodun aktive edilmesiyle izleme hakkı aktive olur.

Türkiye İş Bankası A.Ş. kampanyayı ön bildirimde bulunmaksızın durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

DETAYLAR İÇİN BURAYA TIKLAYIN