Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Peş peşe akaryakıt zamları sonrası büyük indirim haberi geldi: Aracına yakıt alacaklar bu fırsatı kaçırmasın! Herkes o benzinliğe akın ediyor

Yılbaşından bu yana akaryakıt fiyatlarına hem indirim hem de zam haberleri peş peşe geldi. Ancak son dönemlerde akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar vatandaşların canını sıkmış durumda. Peş peşe akaryakıt zamları sonrasında büyük indirim haberi geldi! Aracına yakıt alacakların kaçırmaması gereken kampanya haberi duyuruldu.

Shell 15 Şubat tarihine kadar geçerli olacak büyük bir akaryakıt kampanyası başlattı. Yapılan kampanya kapsamında kampanyaya katılanlara 60 TL değerinde puan verileceği ve bu puanlarla an akaryakıt alımında kullanılabileceği belirtildi.

KAMPANYANIN DETAYI

Yapılan açıklamaya göre Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 60 TL MaxiPuan hediye edilecek.

KAMPANYANIN BİLİNMEYENLERİ

Kampanyaya dâhil olan işlemler: İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

EN FAZLA 60 TL İNDİRİM YAPILABİLİR

Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir. MaxiPuanlarınız 22 Şubat 2023 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Mart 2023 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 60 TL MaxiPuan kazanabilir.

Türkiye İş Bankası A.Ş ve SHELL&TURCAS PETROL A.Ş.önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.