Gündem

Netflix özel personel ilanını gören hayrete düştü! Yıllık kazancı servet değerinde çıktı!

Günümüz dijital platformları arasında ön plana çıkan Netflix personel alımı ilanını duyurdu. Yapılan duyurunun ardından personele yönelik ödenecek rakamı görenler adeta şok yaşadı.

Klasik dizi ve film izleme anlayışı dijital platforma aktarıldığından beri akıllı telefon ya da tabletlerden aylık ücret ödeyerek dijital platformlara erişim daha da arttı. En popüler dijital platform ise Netflix ilk sırada yerini alıyor. Firma tarafından yapılan açıklamada özel jetleri için görevlendirilecekleri uçuş personeli aradıklarını duyurdu.

PERSONEL ALIMINDA ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Netflix seyahatte kullandığı özel jeti için personel arama ilanını sosyal medyada paylaştı. Bu ilana başvuracak olan personelin alacağı ücreti de yanına ekledi. İlanın detaylarında daha çok hizmete yönelik beceri sahibi, sağduyulu ve bağımsız muhakeme yeteneğine sahip biri aranıldığı da eklendi.

İlanın detaylarına daha da derinleşildiğinde bu özel jeti kullanmakla görevlendirilecek personel için yıllık 385 bin dolar ödeme yapılacağı fark edildi. TL karşılığı 7.235.536,00 TL’ye denk geliyor. Bu rakamı görenler başlangıçta şoka uğradı. Ardından haberin detaylarına bakınca daha farklı isteklerin de ortaya çıktığı fark edildi.

PERSONELİN GÖREV TANIMI BELLİ OLDU!

Netflix’te çalışacak olan elemanların maaş aralıkları 60 bin dolar ile 385 bin dolar arasında değişebiliyor. Elbette ki kişinin geçmişteki deneyimleri, referansları ve becerileri bu miktardaki farklılığı etkiliyor. İşe girecek olan elemanın yapması gereken şeyler de belli oldu.

Uçak kalkışı öncesinde mutfak ve kabin alanından sorumlu olacak. Uçuşlarda en az 13.6 kiloya kadar ağır olan eşyaları taşıyabilme kapasitesine sahip olması gerekiyor. İlana başvurmak isteyen kişi Amerika’nın Kaliforniya eyaletinde çalışmayı kabul edecek. Burada sabit olarak bulunan asıl bölge dışında uçak ile birlikte farklı ülkelere seyahat edebilecek pozisyonda bilgi, beceri yeteneğine de sahip olması gerekecek.