Ekonomi

Banka Resmen Açıkladı! Restoran harcamasına 300 TL hediye edilecek!

Bankaların kampanyaları gıda alışverişinde harcadıkça kazandırıyor. İş Bankası POS cihazı ile uyumlu restoranlardan yapılacak tek seferlik 300 TL ve üzeri harcamaya 300 TL maxipuan kazanılıyor.

Maximumun yedikçe kazandıran teklifi restoran harcamalarında geçerliliğini koruyor. 31 Ocak tarihine kadar yapılacak tek seferde 300 TL ve üzeri ilk restoran harcaması sonrasındaki farklı günlerde gerçekleştirilecek her 300 TL ve üzeri harcama 30 TL toplamda ise 300 TL maxipuan kazandıracak.

RESTORAN HARCAMASINA 300 TL NASIL KAZANILIR?

İş Bankası’nın maximum kart sahiplerine sunduğu bu kaçırılmayacak teklif mobil uygulama üzerinden yapılacak kampanya katılımı sonrası değerlendirmeye alınıyor. Başvuruda bulunmak isteyenlerin maximum mobil uygulama ya da İşcep uygulaması içerisinde yer alan “Kampanyalar”bölümü üzerinden ilgili kampanyaya gelerek katılım sağlaması gerekiyor.

Kampanyaya katılım süreci alışveriş yapılmadan önce ya da sonra gerçekleştirilebilir. Maximum bireysel kredi kartı sahipleri ile bankamatik kart sahipleri kampanyaya katılabiliyor. İş Bankası maximiles kart ya da ticari kredi kartı sahipleri ile aidatsız kartlar ile yapılacak işlemler kabul edilmiyor. İptal, iade durumunda kampanya geçerliliğini yitiriyor. Yalnızca restoran harcamaları dahil olup sanal uygulama üzerinden ya da e-ticaret alanından yapılacak alışverişler sürece dahil edilmiyor.

RESTORAN HARCAMASINA 300 TL KAZAN KAMPANYA DETAYLARI

Maximum işyerlerinden yapılacak restoran harcamaları kapsamında kazanılacak 300 TL maxipuan 7 Şubat 2023 tarihinde hesaba yüklenecektir. Kazanılan maxipuanlar kullanılmadığında 31 Mart tarihinde hesaptan geri alınacaktır. Her müşteri sunulan kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilir. Ek kart ile yapılacak harcamalar asıl karta yansıtılır.

İş Bankası’nın maximum kart sahiplerine restoran harcamalarında 300 TL maxipuan kazandıran teklifi farklı kampanyalar ya da promosyonlarla birleştirilerek kullanılamıyor. Banka 31 Ocak tarihine kadar geçerli olan kampanya üzerinde değişiklik yapma ya da kampanyayı durdurma hakkını kendimde saklı tutuyor.