Ekonomi

O bankadan şubesiz başvuruya 10 bin TL taksitli nakit avans verilecek!

Acil nakit ihtiyacına çözüm sunacak yepyeni bir banka kampanyası duyuruldu. Mobil müşteri adımını tamamlayanlara Faizsiz ve Masrafsız teklif sunuldu.

Günümüz dijital bankacılık anlayışı ile şubeye gitmeden mobil uygulama üzerinden yapılacak nakit avans başvurularına anında çözüm önerileri sunuyor. Faizsiz nakit arayışında olanlar için kaçırılmayacak fırsat yeni yılda kredi ve kredi kartı borçlarının kapatılmasını destekleyecek.

10 BİN TL MASRAFSIZ TEKLİF BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Mobil müşteri hesabı oluşturanlar 10.000 TL’ye kadar Faizsiz Nakit Avans talep edebiliyor. Banka şubesine gitmeye gerek kalmadan mobil uygulama üzerinden müşteri hesabı oluşturanlar kredi kartı başvurusu yaptıkları anda masrafsız ve Faizsiz Taksitli Nakit Avanstan faydalanabiliyor. Üstelik bankanın sunmuş olduğu bu teklif 6 ay vade ile taksitlendirilebiliyor.

Garanti BBVA Mobil uygulama içerisinde yer alan “Müşteri olma” adımını temassız müşteri olma teknolojisini kullanarak tamamlayanlar 31 Ocak 2023 tarihine kadar Nakit Avans başvurusunu iletebilir. Kampanya dönemi devam ederken kredi kartı başvurusu onaylananlar yalnızca bu fırsattan yararlanabilecektir.

10 BİN TL MASRAFSIZ TEKLİFİN DETAYLARI BELLİ OLDU!

Faizsiz ve Taksitli 10.000 TL’ye kadar Nakit Avans başvurusunda bulunmak isteyenler Garanti BBVA Mobil uygulama ya da BonusFlaş uygulaması üzerinden katılım sağlayabilir. Kart başvurusu kabul edildikten sonra fiziki olarak teslim alanlar ve kredi kartını açanlar 28 Şubat 2023 tarihine kadar Taksitli Nakit Avans başvurusunu bir kez değerlendirebilir.

Banka kartı ya da ek kart ile yapılacak başvurularda alınmıyor. Taksitli Nakit Avans tutarı faizsiz olarak kullanılmak istendiğinde 10.000 TL ile sınırlama getirilmiştir. Bireysel kredi kartı kullanıcıları Taksitli Nakit Avans başvurusunu sunabilir. Garanti BBVA Mobil uygulama üzerinden Taksitli Nakit Avans kullanmak isteyenlerin şu adımları takip etmesi önerilir:

  • Garanti BBVA Mobil uygulamasına kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapınız.
  • “Hesap ve Kart” menüsüne giriş yapınız.
  • “Kartlar” adımına geçiniz.
  • “Nakit ve Ödeme Çözümleri” kategorisi altında yer alan “Taksitli Nakit Avans” adımını kullanarak talep tutarı ve taksit bilgilerini giriniz.