Ekonomi

Yapı Kredi emekli için kesenin ağzını açtı! Tek seferde 7.500 TL promosyon ödemesi yapacak!

Yapı Kredi emekli maaşını bankadan almaya başlayan müşteriye özel “Emeklilik Paketi” kampanyasını duyurdu. Paket kapsamı içerisinde geri ödemesiz 7.500 TL promosyon ödemesinin yanı sıra bankada emekliye özel sunulan ayrıcalıklardan faydalanılabilecek.

Yapı Kredi’nin müjde olarak duyurduğu kampanya kapsamında ilk kez emekli olacaklar ile farklı bir bankada emeklilik hesabı bulunanlara özel fırsatlar tanımlanıyor. Emekli maaşını Yapı Kredi’den almak isteyenlere alacakları ilk maaşın hemen ardından 7.500 TL promosyon ödemesi hesaba yatırılıyor.

YAPI KREDİ PROMOSYON ÖDEME TABLOSU

Yapı Kredi’nin sunduğu tekliften ilk kez yararlanacak SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı mensupları e-devlet üzerinden başvuru seçeneğinde banka tercihini Yapı Kredi olarak uygulayabilir. Farklı bir bankada emeklilik hesabı bulunanlar ise Yapı Kredi Mobil uygulama aracılığı ile ya da 444 0 444 hattını arayarak müşteri hizmetleri aracılığı ile maaş taşıma işlemlerini tamamlayabilir.

Yapı Kredi promosyon ödeme tablosu:

  • 3.500 TL’ye kadar emekli aylığı alana 4.200 TL
  • 3.500 TL – 7.500 TL arası emekli aylığı alana 5.000 TL
  • 7.500 TL – 10.000 TL arası emekli aylığı alana 6.300 TL
  • 10.000 TL ve üzeri emekli aylığı alana 7.000 TL

7.500 TL PROMOSYONDAN NASIL YARARLANILIR? EMEKLİYE ÖZEL AYRICALIKLAR

Yapı Kredi ile başvuru işlemi tamamlandıktan sonra ilk maaş alınırken 3 iş günü içerisinde promosyon ödemesi hesaba yatırılır. 31 Ocak tarihine kadar geçerli olan kampanyadan faydalanmak isteyenler 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü verdiğinde  promosyon ödemesi yapılırken bankadan alınacak maaşın tutarına göre net bir ödeme belirlenir. Promosyondan faydalanmak isteyenlerin 60 günlük süre içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı vermesi gereklidir.

Bankanın verdiği 7.000 TL promosyona ek 2 yeni fatura ödeme talimatı veren 200 TL banka kartı ile 500 TL’lik harcama yapana ise 300 TL toplamda 500 TL ek promosyon hesaba yatırılır. Bunun yanı sıra ücretsiz olarak EFT ve Havale işlemi gerçekleştirilir. Banka ATM’lerinden günlük 5.000 TL’ye kadar para çekilebilir. Bireysel ihtiyaç kredisi düşük faizli fırsatı ile sunulur. Banka giyim, aksesuar ve gıda harcamalarında yıl içerisinde indirimli olarak alışveriş yapabilme fırsatı da sunar.