Gündem

Banka müşterileri o tarihlere dikkat! Mobil kodu paylaşan gençler bedava kahve kazanıyor!

Akbank genç müşterilerine özel bir alana bir bedava kahve kampanyasını duyurdu. Mobil uygulama üzerinden kodunu alan her genç Espressolab’de geçerli olan ücretsiz kahvesini alabilecek.

Akbank Mobil uygulama cep telefonu indirildikten sonra bankaya gitmeye gerek kalmadan görüntülü görüşme yolu ile müşteri hesabı oluşturulabilir.

BEDAVA KAHVE KAZANDIRAN KAMPANYAYA NASIL BAŞVURULUR?

Kampanyanın detayları açıklandı. Espressolab 1+1 kahve kampanyasından faydalanmak isteyenlerin 18 ve 26 yaş arasında Akbank’lı olması gerekiyor. Kampanya dönemi devam ederken şartları karşılayanlar uygulama içerisinden aldığı kodu 31 Ocak 2023 tarihine kadar kullanabilecek.

Kodun kullanılabilmesi için Akbank mobil uygulama içerisinde yer alan 1+1 kahve kampanyası Espressolab kampanyasına giriş yapılmalıdır. Kahve kodu ancak bu şekilde alınabilir. Kahvenin boyutları kod alım sırasında belirlenmiştir. Sıcak ya da soğuk olarak tercih edilebilir.

BEDAVA KAHVE KAZANDIRAN KAMPANYA DETAYLARI NELERDİR?

Kampanyadan yalnızca fiziki mağaza alışverişlerinde faydalanılabilir. Ülkenin genelinde yer alan tüm Espressolab şubelerinde geçerlidir. Paket servislerde geçerli değildir. Kampanya kodu mağazaya gidildiğinde kasada bulunan baristaya söylenmelidir. Kod gerekli alana girildikten sonra ödemenin Axess kart, Axess Wings kart, Axess Free kart, Akbank kart ya da Axess Neo kart ile yapılması gerekir.

Tanımlanan her bir kod kişiye özeldir. Yalnızca bir kez kullanılabilir. Tek kullanımlıktır. Kampanya 4.000 kişi ile sınırlandırılmıştır. Yeterli müşteri limitine ulaşıldığı anda durdurulur. Bedava kahve kampanyasının geçerli olduğu ürünler; Türk kahvesi Espresso, Cappuccino, Filtre kahve, Americano, Flat white, Coffee Latte, Cortado çeşitleri için geçerlidir. Banka sunmuş olduğu “1+1 kahve kampanyası” üzerinde değişiklik yapma ya da kampanya durdurma hakkını saklı tutar.