Gündem

Araçtan inmeden yakıt ödemesi yapana 75 TL hediye edilecek!

Araç sahiplerini memnun edecek harcadıkça kazandıran yepyeni bir kampanya duyuruldu. 15 Şubat 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanyadan faydalanmak isteyenlerin İş Bankası ve Petrol Ofisi anlaşmalı kampanyaya katılması gerekiyor.

Maximum mobil uygulama içerisinde yer alan “Pazarama Araçta Ödeme” menüsünü kullananlar 75 TL Maxipuan kazanıyor.

75 TL AKARYAKIT ÖDEMESİNE NASIL BAŞVURULUR?

Pazarama uygulamasına özel sunulan kampanyanın detayları belli oldu. Petrol Ofisi akaryakıt alışverişinde Öde-Geç uygulaması kullanılarak farklı günlerde ve tek seferde yapılacak ikinci ve sonraki alışverişlerde toplamda 75 TL Maxİpuan kazandıracak.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin mobil uygulama üzerinden katılım sağlaması gerekiyor. Maximum mobil uygulama ya da İşCep uygulaması içerisinde yer alan ilgili kampanyaya gelerek “Katıl” butonuna basmak yeterlidir. Kampanyaya katılım ücretsizdir.

75 TL AKARYAKIT ÖDEME KAMPANYA DETAYLARI NELERDİR?

Mobil uygulamaya özel araçta ödeme menüsünü kullananlara sunulacak kampanya farklı günlerde ve tek seferde ikinci ve sonraki 300 TL ve üzeri alışverişe 15 TL toplamda 75 TL maxipuan kazandırıyor. Her araç sahibi kampanyayı kampanyadan en fazla 75 TL maxipuan kazanabiliyor.

İş Bankası Maxipara kart, Ticari Bankamatik Kart ya da Aidatsız kart sahipleri bu fırsattan yararlanamıyor. Maxipuanlar ile yapılacak harcamalar ile ürün/iptal işlemlerinde kampanya geçerliliğini yitiriyor. Kampanyadan İş Bankası Maximum kart sahipleri ve tüm Bankamatik kart sahipleri faydalanabilir.

Kampanya süresi devam ederken kazanılan maxipuanlar sadece mobil uygulama içinde yer alan “Pazarama Araçta Öde” menüsü kullanıldığında geçerli olacaktır. Kazanılan maxipuanlar 21 şubat tarihine tarihinde hesaba yüklenir. Kullanılmadığında 31 Mart tarihinde hesaptan geri alınacaktır. Her müşteri kampanyaya yalnızca bir kez katılabilir. Ek kart ile yapılacak harcama asıl karta yansıtılır.