Ekonomi

Emekliye promosyon teklifi ek kampanya ile 10 bin TL’yi gördü! Son gün yaklaşıyor!

Emekliler bankaların sunduğu ek kampanyalarla kazanmaya devam ediyor. Türkiye Finans emekli maaşını bankaya taşıyan tüm müşterilerine özel toplamda 10.000 TL’ye ulaşan nakit promosyon ödemesi yapıyor.

Bankanın yeni bir müjde olarak duyurduğu kampanya ay sonunda sona erecek. Emekli maaşını bankaya taşıyan her müşteriye 7.500 TL nakit promosyon ödemesi yakınını getirdiğinde ise toplamda ek 2 bin 500 TL ödeme ile çoğalıyor.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYON BAŞVURUSU

Türkiye Finansbank’ın kampanya detayı belli oldu. 31 Ocak’ta sona erecek kampanya kapsamında ilk kez emekli olacaklar ya da farklı bir bankada emeklilik hesabı bulunanlar şubeye gitmeye gerek kalmadan uygulama üzerinden maaş taşıma işlemlerini tamamlayabiliyor. Türkiye Finans mobil uygulama ya da internet şubesi aracılığı ile “Başvurular” kısmına gelerek emekli maaş taşıma işlemleri dakikalar içerisinde tamamlanabilir.

Daha önceden hesabı bulunmayanlar mobil şube aracılığı ile görüntülü görüşme aşamasını gerçekleştirerek emekli maaşı hesabını taşıyabilir. Konu üzerine detaylı bilgi 0850 222 22 44 numaralı hat aranarak öğrenilebilir.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU ÖDEME DETAYI

Türkiye Finansbank tek tuşla alınan aylık maaş tutarına göre promosyon ödemesi yapacak. 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü veren bu fırsattan yararlanacak. Üstelik bankanın emeklilere özel sunduğu kampanyalara ek fırsatlarda sağlanıyor. Emekli maaşı hesaba yatmadan 3 gün önce ücretsiz olarak hesaptan 1000 TL’ye kadar para talep edilebiliyor.

Türkiye Finansbank müşterileri emeklilik hesabını oluşturduktan sonra Happy Bonus kredi kartı aldığı anda ek kazanç elde ediyor. 3000 TL ve üzeri her harcama için 300 TL bonus kazanılıyor.

PROMOSYON ÖDEME TABLOSU

SSK, Bağkur ya da Emekli Sandığı mensupları aylık maaş aralığına göre aşağıdaki rakamları hesabında bulabilir:

  • 3.500’ye kadar emekli maaşı alana 3.500 TL
  • 3.500 TL – 7.500 TL arası emekli maaşı alana 5000 TL
  • 7.500 TL – 10 bin TL emekli maaşı alana 6.500 TL
  • 10 bin TL ve üzeri emekli maaşı alana 7.500 TL