Teknoloji

Oyun tutkunlarına müjde! Popüler spor oyunları FİFA ve NBA 2023 indirimi bugün son eriyor!

Dijital platform üzerinden paralı olarak erişim sağlanabilen spor oyunları için yeni bir kampanya dönemi başlıyor. Özellikle Steam uygulaması başta olmak üzere geçtiğimiz yıl yapılan kampanyalar yeni yılın ilk ayı sonlanırken yeniden müjde olarak duyuruldu.

Daha önceden yapılmış indirimden faydalanamayanlar için yeni bir kampanya düzenleniyor Özellikle bu alanda popülerleşmiş ve grafik tasarım sürecini başarıyla geçmiş olan spor oyunları büyük indirim ile piyasada paylaşılıyor.

Oyun tutkunlarının keyifle vakit geçirebilecekleri spor oyunları kategorisinde indirimli olarak satışa sunulan oyunlar arasında FIFA 2023, NBA 23, F1 Manager ve F1 22 listede yerini alıyor. Bu oyunlar Steam uygulaması üzerinden ya da EA platformu aracılığı ile satın alınabilir.

FUTBOL VE BASKETBOL TUTKUNLARINA MÜJDE!

EA platformun üzerinden kullanıcılar %70 indirim ile FIFA 23 oyununa erişebilecek. EA play aboneleri indirimden 189,99 TL ile satın alarak faydalanabilecek. Bunun yanı sıra ek kazançlar sunan Ultimate Edition paketi satın alınmak istendiğinde %60’a varan indirim fırsatı ile 359,90 TL’ye ödeme yapmak yeterli oluyor.

Basketbol tutkunları için NBA 23 Steam uygulaması üzerinden %50 indirim ile satın alınabilir. Futbol severlerin de değerlendirebilecekleri bu indirim 549,50 TL olarak satın alabilmeyi sağlıyor.

F1 MANAGER İÇİN SON GÜN GELDİ!

Araba yarışı tutkunları için Formula 1 heyecanını yaşatacak. F1 22 oyunu Steam üzerinden %70 indirim ile satın alınabilir. Şu anki fiyatı 179,90 TL’ye kadar düşürüldü.

Oyun içi performansı, tasarımdaki kalitesi ile ön plana çıkan F1 Manager Steam uygulaması aracılığı ile %60 indirime girdi. Satın almak isteyenler uygulamaya giriş yaparak 23 Ocak tarihine kadar 131,60 TL’ye satın alabilir.