Editörün SeçtikleriEkonomiGenel

Gece yarısı duyuruldu: Emeklilere müjde! Emekli vatandaşları kapsıyor

Ülkemizde yaşayan milyonlarca emekliye güzel haber geldi. Anlık nakit ihtiyacı olan emekliler için kampanyalar tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle emekli vatandaşlara sunulan 30 – 50 bin TL arasındaki kredi paketleri vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Emekliler için özel düşük faizli ihtiyaç kredisinin kapısını aralayan bankaların sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Özellikle 30 bin TL ile 50 bin TL arasında ihtiyaç kredisi başvuru yapacak vatandaşlar için başvurular başladı. Denizbank ve Akbank’ın yaptığı açıklama ve kredi paketlerinin detayları haberimizde..

DÜŞÜK FAİZLE KREDİ KAMPANYASI

Dev iki banka düşük faizli kredi kampanyasının başladığını duyurdu. Emeklilerin bu bankalardaki kampanyadan yararlanması için maaşlarını taşıması gerekiyor. Maaş müşterilerine özel krediler veriliyor.

BAŞVURULAR ONLİNE OLARAK YAPILACAK

Başvurular internet üzerinden online bir şekilde yapılabilir. Bankaya gitmek isteyenler de mesai saatleri içerisinde başvuruda bulunabilecek. Başvuruda bulunanlar bankadan olumlu sonuç almaları halinde ödemeleri hesaplarına anında nakit olarak yatırılmaktadır.