Gündem

Adriana Lima bebek gibi bir cilt için güzellik sırrını paylaştı! Top modellerde durmadı bakım tüyolarını peşpeşe paylaştı!

Yaşlanma ile hücresel yenilenme etkisini yitirmeye başlayan cilt üzerinde yıpranma ve onarım etkisinde azalma meydana geliyor. Zamana meydan okuyacak doğal taktiklerle güzel ve dinç bir vücuda sahip olmak mümkün. Doğal botoks etkisi ile hücresel canlılığı her yaşta tatmak isteyenlere popüler moda ikonlarından ufak tüyolar geldi.

Cilt bakım sürecine tonlarca para vermek günümüzde gereksiz ve fazladan yapılan harcama anlamına geliyor. Hatta bu fikre her kadın bu gözle bakıyor. Sivilceli, yağlı, kuruyan, siyah noktanın yoğun olarak yaşandığı ve inceden çizgilerin fark edildiği bir cilt yapısını doğal yollarla sağlıklı hale getirmek mümkün.

Adriana Lima gibi buğday tonunda kusursuz cilde sahip Brezilyalı kadınlar bu işin püf noktasını keşfediyor. Vücuda uygulanabilecek doğal ürünlerin bakım etkisi dışında belirli besinler düzenli olarak tüketildiğinde de canlandırıcı ve hücreye yenileyici etki hissedilebilir.

HİNDİSTAN CEVİZİ SUYUNDAN GELEN MUCİZE!

Yaşla beraber oluşan kırışıklıkları azaltmayı sağlayacak Hindistan cevizi suyu doğal vitamin ve mineral dengesini koruyarak cildin nem kaybettiği nemi geri kazandırıyor. Kuru cilde sahip olanlar cildin kırışıklık ve yaşlı olmasını engelleyecek etkiyi Hindistan cevizi suyunda bulabilir. Uzmanlar özellikle bu suyun kırışıklığı azaltıcı etkisinin kanıtlandığını ifade ediyor. İçerisinde herhangi bir katkı maddesi bulunmadığı için rahatlıkla tüketilebiliyor. Bu konu üzerine Adriana Lima Hindistan cevizi suyunun içerden ve dışarıdan tüm organizmalara karşı koruduğuna inandığını ifade ediyor.

ISLAK KUM İLE TIKANMIŞ GÖZENEKLERE SON VERİN!

Herkesin şaşıracağı o madde hem doğal hem de sağlıklı bir şekilde vücudu korumayı destekliyor. Pul pul dökülen bir cilde sahip olabilirsiniz. Tıkanmış gözenekler zamanla yağlanmayı arttırabilir. Ölü hücreyi doğal yoldan arındırarak canlılık kazandırabilmek için ıslak kum tercih ediliyor. Kumun içerisindeki Eksfoliyan isimli maddenin kuruyan cildi yumuşatma özelliği olduğu tespit edilmiştir.

LENFATİK MASAJ ARTIK SIR DEĞİL!

Arındırıcı ve hücre yenileyici diğer destek ürünleri arasında havuç suyu cilt hasarının dengelenebilmesi ve esneklik sağlanabilmesi için tavsiye ediliyor. Pek çok manken kol ve bacağındaki şişkinlikleri azaltabilmek için lenfatik masaj yaptırdığını ifade ediyor. Konu üzerine Amanda Wells sırrının lenfatik masajı olduğunu itiraf ediyor. Diğer öneriler:

  • Denizin içerisindeki tuzlu su vücudun kaybettiği nemi kazandırıyor ve saçta dalgalı bir görüntü oluşturuyor.
  • Deniz yosunu cilt üzerinde antioksidan etkisi sağlayarak sivilce önleyici etki sunuyor.
  • Brezilya’da sıklıkla tüketilen Açai meyvesi güçlü bir antioksidan cildin daha sıkı ve parlak gözükmesini destekliyor.
  • Esmer şeker karışımı içine hindistan cevizi katılarak el ve yüz için pürüzsüzleştirici peeling uygulanabilir.