Gündem

2023 yapılacaklar listesinde Türkiye turu olanlar dikkat! Hayallere adım adım aile boyu THY indirimi uçak bileti kampanyası başladı!

Türk Hava Yolları Avrupa’dan Türkiye’ye uçuş sürecini indirimli hale getirecek kampanyasını duyurdu. Yaz ayı itibariyle başlayacak tatil sürecini %20 indirimi ile karşılamak isteyenler bu kampanyayı değerlendirebilir.

THY yurt dışından yurt içine seyahat planlamalarında aile bütçesine katkı sağlayacak kampanyasını duyurdu. Kampanya 23 Ocak tarihinde başlatıldı. 1 Şubat 2023 tarihinde sona erecektir. Avrupa’da belirli ülkelerde yaşıyor olup Türkiye’yi seyahat etmek, tarihi ve turistik yerlerini gezmek isteyenler için indirimli bilet kampanyası yeni bir serüvenin başlangıcını oluşturmak için en uygun zamanı sağlıyor.

THY BİLET ALIMINA %20 İNDİRİM KAMPANYA BAŞVURUSU

1 Şubat tarihine kadar bilet alım sürecini gerçekleştiren tüm Türk Hava Yolları seyahat acentasını kullananlar %20 indirim ile bilet satın alabilecek. Ancak uçuş yapılacak tarihin 1 Haziran ile 30 Eylül 2023 arasında olması gerekiyor.

Kampanyanın detayları da belli oldu. Almanya, Lüksemburg, Hollanda, Avusturya, Belçika, Fransa, İsveç, İsviçre ve Danimarka ülkelerinde yaşayan vatandaşlar Türkiye’ye sevdiklerinin yanına gelmek istediklerinde %20 indirim fırsatından yararlanabilecek. Gidiş ve dönüş bileti ekonomi sınıfı için geçerlidir.

THY BİLET ALIMINA %20 İNDİRİM KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya dönemi devam ederken indirimden faydalanmak isteyenlerin aynı soyadı altında en az 3 yolcu ve en fazla 9 yolcu olacak şekilde satın alma işlemi sağlanmalıdır. Herhangi bir durumda iptal ya da iade durumu söz konusu olursa biletin gerçek fiyatı üzerinden yeniden satın alım sağlanabilir. Kampanya dönemi boyunca devam edecek indirim vergi ve harçlar dahil olmadan %20 indirim olarak uygulanır.

Türk Hava Yolları ile AnadoluJet firmasının tarifeli uçuşlarda sundukları kampanya belirli koltuk sayısı ile sınırlandırılmıştır. Aile içi rezervasyonlarda geçerli olan kampanya Avrupa’dan Türkiye’ye gelecek grup rezervasyonları için kullanılamıyor. %20 indirimden faydalanmak isteyenlerin bilet alım sürecinde ödeme sayfasına geçtiği anda indirimi görebilmeleri mümkündür.