DünyaEditörün SeçtikleriGenelKültür-sanat

Çöpteki valizde çıktı: Ünlü ismin cesedi bulundu! Şüpheli eski sevgili İstanbul’a kaçarken yakalandı

Kolombiya’nın ünlü DJ’leri arasında olan 23 yaşındaki Valentina Trespalacios’un cesedi çöpteki bir valizin içerisinde bulundu. Olayın bir numaralı şüphelisi eski sevgili İstanbul’a kaçmak üzereyken yakalandı.

Kolombiya’da ülkenin en ünlü DJ’si olan Valentina Trespalacios ölü bir şekilde bulundu. Korkunç cinayetle sarsılan ülke detayları merak ediyor. Sosyal medyada çok sayıda takipçisi olan ünlü DJ’in cesedi ülkenin başkenti Bogoto’da bulunan bir çöplükteki valizin içerisinden çıktı. Genç kadının boğularak öldürüldüğü konuşuluyor.

ERKEK ARKADAŞI THY UÇAĞINA BİNERKEN YAKALANDI

Kolombiya polisi ise hemen harekete geçti. 35 yaşındaki ABD’li erkek arkadaşın peşine düştü. Üç çocuk babası ve evli olan John Poulos’un THY uçağı ile İstanbul’a gelmeden önce yakalandığı ortaya çıktı.

KARTELİN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ

Poulos cinayeti işlediğini reddetti. Kolombiya’daki ünlü Medellin kartelinin peşinde olması nedeniyle Kolombiya’dan kaçtığını, Valentina Trespalacios’u da kartelin öldürdüğünü savundu. Polis, şu anda cinayetle ilgili başka kişilerin bağlantılı olup olmadığını araştırıyor.