Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Arabasına motorin, LPG ve benzin alacak herkesi ilgilendiriyor: 75 TL’lik indirim duyurusu! 15 Şubat’a kadar geçerli olacak

Akaryakıt fiyatları yılbaşından bu yana değişkenlik göstermeye devam ediyor. Fiyatlara gelen peş peşe zamlardan sonra sürücüler bankaların akaryakıt kampanyalarını araştırmaya başladı. Aracına motorin, LPG ve benzin alacakları ilgilendiriyor. 75 TL’lik indirim kampanyasının detayları duyuruldu. İşte merak edilenler..

Gelen son habere göre Ziraat Bankası yeni yılda akaryakıt kampanyasını duyurdu. Farklı günlerde yapılacak 300 TL ve üzeri 4 adet harcamasında 75 TL bankkart TL verileceği belirtildi. Kampanya 15 Şubat tarihinde sona erecek.

KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN

Kampanyaya katılmak isteyenlerin katılım şekilleri ise şu şekilde ifade edildi:

“Kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den veya SMS ile katılım sağlanabilir. SMS ile katılım sağlamak için TE2023 yazıp 4757’ye Bankamızda kayıtlı Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait cep telefonu numaralarından SMS gönderilmesi gerekmektedir. KKTCell operatörlerine ait numaralardan ise +905327524757’ye SMS gönderilmesi gerekmektedir. SMS gönderimleri ücretsizdir”

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya detayları da şu şekilde aktarıldı:

“Kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri kampanyaya bir kez katılabilir ve toplamda en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanabilir.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında ve Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir.

Aynı gün içerisinde yapılacak 300 TL ve üzeri harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.

Ödül kazanımına ilişkin bilgi slip üzerinde ve Bankkart Mobil’de yer alacak, kazanım SMS’le bildirilecektir.

Kampanya koşullarını gerçekleştiren müşterilere Bankkart Liralar 22 Şubat 2023 tarihinde yüklenecektir.

Kazanılan Bankkart Liralar 20 Mart 2023 tarihine kadar Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecektir.

20 Mart 2023 tarihine kadar kullanılmayan Bankkart Liralar 21 Mart 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan yararlanabilir.

Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir”