Gündem

Bilecikli vekil Game Of Thrones “Khaleesi” karakterine benzetildi! Sosyal medyada TT oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kısa süre önce Bilecik’te başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’nı ziyaret etti. Bilecik ziyareti sırasında sosyal medyada ikilinin görüşmesine dair kareler paylaşıldı. Ekrem İmamoğlu’nu tanıyan fakat Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Subaşını ilk kez görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Kısa bir araştırma yaptıklarında paylaştığı tüm fotoğraflar yabancı bir dizi karakterine benzetildi.

Vekil Melek Subaşı bu benzetilmenin ardından kısa sürede sosyal medyada popüler oldu. Yorumların ardı arkası kesilmedi. Ardından ailesi araştırıldı ve ailesinin de Bilecikli olma ihtimali yeniden sorgulandı. Paylaşılan gönderinin altına yapılan yorumlar ise kullanıcıları güldürürken Vekil Melek Mızrak Subaşını da memnun etti.

BİLECİKLİ KHALEESİ!

Bilecikli vekilin Popüler Amerikan dizisi Game Of Thrones’un baş karakteri Khaleesi ile olan benzerliği herkesi şaşırttı. Vekili ilk kez görenler övgüler yağdırmadan duramadı. Bir anda sosyal medyada popüler haline gelen vekil Subaşı’na ait o fotoğraf 9 milyonu aşkın görüntüleme aldı.

Öte yandan takipçiler onun hayatını merak etti ve ufak çaplı bir araştırmaya girişti. Pek çok kişi onu ilk kez tanıdı. Ne kadar iyi niyetli ve güzel olduğunu söylemekten geri kalmadı. Sosyal medya kullanıcıları onu Game Of Thrones karakterlerinden fırlamış ve Bilecik’e gelmiş bir başkan vekili olarak adlandırırken birçoğu da Vekil Subaşını “Açlık Oyunları”nda ki karakterlere benzetti. En garip benzetme ise son dönemlerin popüler dizisi Wednesday’deki okul müdürü benzetmesiydi.

“SHUTTERSTOCK AİLESİ”

Sosyal medya kullanıcıları kısa çaplı bir şok yaşarken ailesi ile paylaşılmış fotoğrafları da binlerce beğeni ve yorum aldı. Vekil Subaşı’nın iki kızı ve eşi ile paylaştığı fotoğrafa gelen yorum ise herkesi güldürdü: “Bilecik belediye başkan vekilinin ailesine bakın resmen Shutterstock ailesi.”