Gündem

Metro fantezisi skandal yarattı! Çift ihbar edilince gerçek ortaya çıktı!

Metronun asansöründe etraftakilere aldırmadan sevişen çift görenleri hayrete düşürdü. Kamuya açık alanda ilişki yaşadıkları için etraftakiler tarafından ihbar edilince gerçek ortaya çıktı.

Olay İtalya’nın Milano şehrinde yaşandı. Ukraynalı olduğu öğrenilen kadın kamuya açık alanda metronun asansöründe 19 yaşındaki genç adamla ilişkiye girerken yakalandı. Bu durumdan rahatsız olmasalarda halk tepkisini polise şikayet ederek ortaya koydu.

İtalyan gazetelerinde manşete düşen olayın detayları daha da şaşırtıcıydı. Beklenmedik bir anda karşılarında gördükleri jandarma, aralarındaki yaş farkı ve karakoldakilerin onları aslında tanıyor olması zincirleme bir trajediyi gözler önüne serdi.

ASANSÖRÜN KAPISI AÇILINCA…

Akıllara durgunluk veren olay İtalyan basınında geniş yankı uyandırdı. 52 yaşına olan Ukraynalı kadın kendisinden 33 yaş küçük sevgilisi Mısırlı adamla metro fantezisini gerçekleştirirken yakalandı.

Üstelik çift asansörü kapatmıştı. Halk asansörü kullanarak metroya binmek istedi. Fakat ortada garip bir durum vardı. Asansör kapalı halde gözüküyordu. Loreto Meydanında bulunan istasyondaki asansörün kapalı olduğunu fark  edenler yetkili birilerini aradı. Vatandaşlar yardım isteyince görevliler duruma bakmak için asansöre yöneldi. Jandarma ile birlikte asansörü açan güvenlik görevlileri bir anda neye uğradığını şaşırdı.

SUÇ DOSYALARI KABARIK ÇIKTI!

Beklenmedik bir anda jandarma ile birlikte görevlileri karşısında gören çift hemen toparlandı. Asansörde gündüz vakti halka açık bir yerde ilişkiye giren çift suçlu bulundu. Polisle beraber karakola götürüldü. Polis tarafından yapılan inceleme daha da şaşırttı. Çiftin bu vukuatı ilk değildi. Ayrı ayrı sayısız suç dosyaları vardı. Aslında tüm Milano karakolu onları tanıyordu.