Gündem

Talihsiz adam hayatının şokunu yaşadı! Aracına borcu sebebiyle el konuldu! Ödeme yapmaya gittiğinde…

Akıllara durgunluk veren olay Zeytinburnu’nda yaşayan vatandaşın başına geldi. Aracı cezalı olan çekilen ve Yediemin otoparkına bırakılan kişi aracının yanına gittiğinde onu bulamadı. Tüm otoparkları dolaşmasına rağmen aracına ulaşamayınca sosyal medyaya düşen ve tepki çeken o hamlede bulundu.

İstanbul Zeytinburnu’nda iki farklı sürücü farklı zamanlarda çekilen aracını almak isteyerek Yediemin otoparkına yol aldı. Otoparka vardıklarında araçlarını didik didik aramalarına rağmen bulamadılar. Aradan 2 ay geçmişti. Onlarca aracın içerisinde kendi araçları yoktu. Hemen emniyete başvurdular.

Mağdur adamlar emniyete gittiklerinde daha ilginç bir karşılık buldu. Özellikle Bayram Erol şaşkınlığını gizleyemedi. Evli ve 3 çocuk babası olan Erol 56 yaşındaydı. 2 yıl önce bir otomobil satın almıştı. 10.000 TL kredi borcu bulunduğu için aracına el konuldu ve bağlandı. 2 ay önce borcunu yatırabildi ve maliyeye ödeyerek aracını teslim almak için otoparka yöneldi.

İLK ŞOKU EMNİYETTE YAŞADI!

Mağdur Bayram Eroğlu; Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek aracını bulamadığını söyledi. Emniyet Müdürlüğü ise “Aracınız oradadır gidip alabilirsiniz” diye cevap verdi. Bayram Erol son bir umut yeniden Yediemin otoparkına gitti. Fakat oradaki görevliler ısrarla “Böyle bir araç bizde yok” yorumunda bulundu. Tekrar emniyete döndüğünde ise şaşırtıcı o durumla karşılaştı.

Mağdur adam emniyette iken bir polis görevlisi ona: “Sizin yaşadığınız şu durum 105 farklı araç için geçerli. Hepsi kayıp. Araçların bulunabilmesi için mahkemeye verdik” dedi. İşin kötü yanı ise bu araç adam üzerine kayıtlıydı fakat araç ortada yoktu. Polis aracın durumu için “Ya parçalandı ya da satıldı” dedi.

ARACIN ŞU ANKİ DEĞERİ 200 BİN TL’YE ULAŞTI!

Bayram Erol’un en büyük mağduriyeti ise 2 yıl önce almış olduğu ve bağlanan aracı şu anda 200.000 TL değerini görüyor. 2 aydır durmaksızın arıyor. Bir başka mağdur ise 68 yaşında ve 3 çocuk babası Selami Şengeldi. Bir buçuk yıl önce trafikte kontrol sırasında aracı bağlatılmıştı. Aracı Yediemin otoparkına çekilen adam ücretini ödedi fakat otoparka gittiğinde o da aracını göremedi. Aracının şu anki değerinin 100.000 TL olduğunu söyledi.