GenelEditörün Seçtikleri

Resmi olarak açıklandı: Seferler iptal olabilir! Tedbirinizi alın

Türkiye beklediği kar yağışına kavuştu. Ancak etkili kar yağışı ulaşımı da olumsuz olarak etkileyecek gibi gözüküyor. Gelen bir son dakika haberine göre THY 5 Şubat Pazar günü İstanbul’da beklenen olumsuz hava koşulları sebebi ile İstanbul kalkışlı ve varışlı seyahati bulunan yolcuları uyardı.

THY, yaptığı açıklamasında olumsuz hava koşulları sebebi ile seferlerin iptal edilebileceğini duyurdu. Meteoroloji’nin yaptığı değerlendirmelere göre cumartesi ve Pazar günleri yağışlı ve soğuk hava etkisini göstermeye devam edecek.

5 ŞUBAT PAZAR GÜNÜNE DİKKAT

MGM’nin yaptığı değerlendirmelere göre havanın Pazar günü de kar yağışlı olabileceği belirtildi. Buna göre İstanbul kalkışlı ve varışlı seyahati bulunan yolculara uyarılar peş peşe yapıldı.

“KONTROL EDİN” UYARISI

THY’den yapılan açıklamada, beklenen hava muhalefeti nedeniyle yarın İstanbul Havalimanı kalkış-varışlı uçuşların yetkili makamların kısıtlama kararı çerçevesinde iptal edilebileceği belirtilerek, yolcuların uçuşlarıyla ilgili güncel bilgiye uçuş sorgulama ekranları üzerinden uçuş numaralarını veya parkur bilgilerini girerek ulaşabilecekleri, uçuşlara ilişkin yolcuların hakları yine aynı sayfadan öğrenebilecekleri ifade edildi.