Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Böylesi daha önce hiç olmamıştı: Akaryakıta 4. indirim geldi! Akaryakıta 2,95 TL kuruş rekor indirim

Akaryakıt fiyatlarında daha önce böylesi hiç olmamıştı! Fiyatlara gece yarısı indirim geldiği duyuruldu! Gelen bir son dakika haberine göre gelen son indirimle birlikte akaryakıta 4. İndirim gelmiş oldu. 4 indirimin toplam miktarı ise 2,95 TL olarak açıklandı. İşte akaryakıt fiyatlarında son durum..

Araç sahiplerini sevindiren önemli bir gelişme yaşandı. Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere fiyatlara indirim yapıldığı görüldü. Gece yarısından sonra aracına yakıt almak isteyenler güzel bir sürprizle karşılaştı.

4. İNDİRİM GELDİ

Motorin fiyatlarına son gelen zamdan sonra 27 Ocak tarihinden itibaren peş peşe indirimler gelmeye başladı. Sırasıyla o tarihte motorin ve benzine 60 kuruş indirim, 2 Şubat tarihinde motorine 1 lira 02 kuruş indirim geldi. 3 Şubat’ta 65 kuruşluk indirim sonrasında gece yarısı da 68 kuruşluk indirim geldiği açıklandı.

2 LİRA 95 KURUŞLUK İNDİRİM

Motorine gelen son indirim de pompa fiyatlarına yansıdı. Yansıyan indirimin miktarıyla toplam indirim 2 lira 95 kuruş oldu. Gelen indirimle motorin ve benzinin fiyatları da eşitlenmiş oldu. Alınan son rakamlara göre İstanbul’da motorin 21 lira 15 kuruş olurken, benzinin litre fiyatı 21 lira 14 kuruş olarak belirtildi.