Editörün SeçtikleriGündem

Kahramanmaraş’tan sonra bir deprem de Marmara’da! Son dakika: Türkiye beşik gibi sallanıyor.. AFAD ve Kandilli açıkladı

Türkiye bu sabah saatlerinde Kahramanmaraş’tan gelen acı habere uyandı. Saat 04.17 civarında meydana gelen 7,4 şiddetindeki deprem çok sayıda ilde hissedildi. Türkiye bu depremin şokunu yaşarken, Marmara bölgesinden de deprem haberi geldi.

Kandilli Rasathanesi yaptığı son açıklamasında Balıkesir Gönen bölgesinde bir deprem olduğunu duyurdu. Kandilli depremin 4,1 olduğunu AFAD ise depremin 4,6 olduğunu açıkladı. İşte depreme ilişkin son detaylar..

BALIKESİR’DE DE DEPREM OLDU

7,4 şiddetindeki deprem Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana geldi. Bunun dışında deprem Gaziantep, Hatay, Malatya, Adana ve Diyarbakır gibi pek çok ilde hissedildi. Depremin derinliği 7 km olarak açıklanırken, son olarak Balıkesir bölgesinde de bir deprem meydana geldi.

SON VERİLER AÇIKLANDI

Kandilli Rasathanesi yaptığı açıklamasında depremin merkez üssünün Balıkesir Gönen bölgesinde olduğunu belirtti. Büyüklüğünü 4,1 olarak açıklanırken, derinliğin 13,1 km olduğu belirtildi.

VALİ’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Balıkesir Valisi Hasan Işıldak yapmış olduğu açıklamasında meydana gelen deprem sonrasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtti.