Gündem

Türk Hava Yolları’ndan deprem sonrası fiyatlarda değişiklik! THY bilet fiyatlarında sabitlemeye gitti!

THY, deprem bölgesi için süren çalışmaları desteklemek için yeni bir karar aldı. Şirket, Adana, Şanlıurfa, Elazığ ve Diyarbakır’dan İstanbul’a yapılacak olan uçuşların bilet fiyatlarını sabitledi. Bu illerden yapılacak olan uçuşlar ne kadar olacak? İşte THY’nin yeni kararının ayrıntıları…

Birçok kuruluş, şirket deprem sonrası yeni kararlar aldı. Bunlardan biri de THY oldu. Türk Hava Yolları deprem bölgesine destek için fiyatlarında sabitlemeye gitti. Deprem bölgesi şehirlerinden yapılacak olan uçuşun fiyatında 13 Şubat 2023 tarihine kadar değişiklik olmayacak.

İSTANBULA YAPILACAK OLAN  UÇUŞ ÜCRETLERİ SABİTLENDİ

Türk Hava Yolları yeni aldığı kararla, Elazığ, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa’dan yapılacak olan İstanbul uçuşu için bilet fiyatlarını 100 lira olarak sabitledir. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, konuya dair açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada, yolcu düzeninin sağlanabilmesi için bu uçuşlara rezervasyonun mobil uygulaması ve web site üzerinden yapılabileceğini açıkladı.

Elazığ, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa’dan 13 Şubat 2023 tarihine kadar yapılacak olan İstanbul uçuşları 100 lira olarak belirlendi. Bu tarihe kadar fiyatta herhangi bir değişiklik olmayacak. Şirket Basın Müşaviri konuya ilişkin bilgiyi sosyal medya bilgiler paylaştı. Yapılan paylaşımda deprem bölgelerine insani yardım malzemesi ile arama kurtarma ekiplerinin ulaşması için AFAD koordinasyonunda operasyonlarını devam ettirdiklerini ifade etti.

FİYATLARDA SABİTLEME 13 ŞUBATA KADAR DEVAM EDECEK

Türk Hava Yolları’nın şu ana kadar 9’u karo uçağı olmak üzere toplam 47 uçul yaptığını aktaran Yahya Üstün, bu kapsam içerisinde yollanan insani yardım uçaklarının dönüş uçuşlarını da vatandaşların kullanımına açtıklarını söyledi. Yolcu düzeninin elde edilmesi anlamında da bu uçuşlar için rezervasyonun telefon uygulamasında ya da şirketin web sitesinden yapılabileceği açıklandı. Üstelik bu uçuşların Adana, Elazığ, Diyarbakır ve Şanlıurfa’dan İstanbul’a olan bütün uçuşlar için 13 Şubat 2023 tarihine kadar vergi de dahil olmak üzere 100 lira olarak sabitlendiği söylenildi.

Deprem bölgesi için yardımlar bu şekilde devam ederken, ilerleyen günler içinde farklı kurum ve kuruluşlardan gelecek olan yardım faaliyetleri de merak edilmekte.