GenelEditörün Seçtikleri

Acı haberi verdi! Oğuzhan Uğur’un ekibine ulaştılar: Bebek donarak öldü..

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 9 saatlik arayla 2 büyük deprem 10 ilimizi resmen yıktı. Acı bilanço her geçen gün artmaya devam ederken, kötü haberler de gelmeye devam ediyor. Sosyal medya üzerinden yaptığı duyurularla elinden geleni yapan Oğuzhan Uğur’un yaptığı o paylaşım herkesi üzdü. Elbistan’da bebeği ile göçük altında kalan anne ne yazık ki bebeğinin donarak öldüğünü söyledi.

Ülkemizi peş peşe sarsan 2 büyük deprem sonrasında acı haberler gelmeye devam ediyor. Kahramanmaraş merkez üssü olan depremde Hatay, Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Adana ve Diyarbakır bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Yardım çalışmalarına devam eden Oğuzhan Uğur’un yaptığı paylaşım herkesi derinden sarstı.

“YARDIM BİR TÜRLÜ ULAŞMIYOR”

Uğur yaşananları şöyle anlattı: “Elbistan’da, küçük bebeğiyle göçük altında kalmış bir anne. Ekibime ulaşıyor. Ekibimden Ceren yetkililere ulaşmaya çalışırken bir yandan da kadını konuşarak sakinleştirmeyi deniyor. Yardım bir türlü ulaşmıyor… Kadın az evvel tekrar aramış. Bebeği donarak ölmüş… Yardım halen yok… Ceren ağlamaktan konuşamıyor ama işini yapmaya devam ediyor… Bu millet seni ve bu olanları asla unutmaz Ceren. Kahrolacağız ama pes etmeyeceğiz! Diğer bebekler için ayakta kalacağız!”