Gündem

Hatay doğumlu fenomen CZNBurak canlı yayında ağlayarak destek istedi!

Türkiye’de meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Öte yandan belirli aralıklarla düzenlenen destek ile deprem bölgelerine desteğe gidiliyor.

Depremin şiddetini en derinden hissettirdiği Hatay/Antakya bölgesi en zor ulaşılan bölgeler arasında yerini alıyor. Hatay doğumlu olan CZNBurak olarak bilinen asıl adı Burak Özdemir olan fenomen isim deprem yerine giderek gördüğü memleketinin son halini ağlayarak canlı yayınla bildirdi. Fenomen isim “Herkes lütfen elinden geleni yapsın” dedi.

RESTORANINDAKİ DEPOLARI BOŞALTTI!

CZN Burak oldukça küçük yaşlarda ailesinin desteği ile baba mesleği lokanta işletmeciliğini büyütmüş ve sosyal medyada fenomen isimler arasında yerini almıştı. Hatay doğumlu olan CZNBurak dedesine ait bir lokantayı işletirken işleri büyütmüş ve İstanbul’da şube açmıştı.

Yaşadığı memleketine tırlarla erzak gönderdiğini gözyaşları içerisinde canlı yayın ile anlatan CZNBurak restoranlarının tüm depolarındaki erzakları deprem bölgesine ulaştırdığını söyledi.

NUSRET’TE TIRLARLA DESTEK OLDU!

“Şu anda tüm erzakları bir merkezde toplamaya başladık” diyen CZNBurak restoranın bir köşesinde ekmek fırınını aktif olarak çalıştırdığını ve elinden geleni yapacağını ifade etti.

CZNBurak canlı yayında bir anda ağlamaya başlayarak “Herkes elinden geleni yapsın” dedi. Deprem bölgeleri için zor durumda olan vatandaşlara gözyaşlarını dökerek konuşmasını tamamladı.

CZNBurak gibi restoran işletmeleri bulunan hem Türkiye’de hem de dünyada tanınır isim haline gelen şef ve restoran işletmecisi Türk kasap Nusret kendine ait tırları ile bölgeye destek olduğunu sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Üzerinde Nusret yazan büyük tırlarla kolilerini yerleştirerek deprem bölgesine yola çıkarıldığını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı: “Acımız büyük” ifadesinde bulundu.