Gündem

Yardım kuruluşları için kripto para cüzdanı! BtcTurk tarafından yardım kuruluşları için kripto para cüzdanı oluşturuldu!

Bütün Türkiye, 10 şehri de etkisi altına alan birçok kişinin de vefatına neden olan deprem için yardım faaliyetlerine başladı. Yardım kuruluşları için kripto para cüzdanlarının gündeme alındığı öğrenildi.

Tüm ülkeyi hüzne boğan depremin yaraları sarılmaya devam ediliyor. Birçok yardım kuruluşu bölge için kampanya başlattı. Seferber olan yardım kuruluşları için de kripto para cüzdanlarının oluşturulduğu açıklandı. BtcTurk tarafından, Kızılay, AFAD, Hayata Destek, Tider ve TOG için kripto para desteyi sağlanacak.

YARDIM KURULUŞLARI İÇİN DESTEK

BtcTurk tarafından, Kahramanmaraş merkezli olup toplamda 10 şehirde etkili olan depremler sonrasında, yardım kuruluşları için kripto para cüzdanları oluşturulmaya karar verildi. AFAD, Kızılay, Hayata Destek, Tider ve TOG gibi yardım kuruluşları için kripto para cüzdanı oluşturuldu. Bu hesaplardan Bitcoin, Ethereum ve Tether cinsinden kripto para yardımları kabul edilecektir.

BtcTurk, deprem için oldukça üzgün olduklarını söyleri. BtcTurk, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve bölgede oldukça geniş bir alanı etkisi altına alan depremden dolayı derin bir üzüntü içinde olduklarını açıkladı. Yaşanılan bu zor dönemde devletin ilgili kurumlarıyla iş birliği içerisinde süren arama kurtarma ve acil yardım çalışmalarına ellerinden gelen her türlü desteği vermeye çalıştıklarını ifade etti. Bu açıklamanın yer aldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

KOMİSYON ÜCRETİ KESİLMEYECEK

BtcTurk tarafından AFAD, Kızılay, TOG, Tinder ve Hayaat Destek için Bitcoin, Ethereum ve Tether cinsinden kripto para yardımlarının kabul edilmeleri adına yardım cüzdanları yapılıp teslimi yapıldı. Bu cüzdan adreslerine BtcTurk hesabı dışındaki kripto para cüzdanlarıyla yada farklı platformlarda yer almakta olan kripto hesapları aracılığıyla kripto para gönderimi yaparak destek olunabilir.

BtcTurk, gönderilen kripto paraları otomatik olarak Türk TL’sine çevirecek ve çevirme işlemlerinden herhangi bir şekilde komisyon ücreti de kesilmeyecek. Her geçen dakikada her yardımın daha da önem kazanmış olduğu depremde hayatını yitirenlere rahmeti, yaralı kimselere de acil şifalar, zorlukla mücadele eden vatandaşlarımıza güç ve sabır dilemekteyiz, ifadeleri kullandı.