Editörün SeçtikleriGenel

Dizilerin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? Dizilerin yeni bölüm yayın tarihi.. Yalı Çapkını, Camdaki Kız, Kızılcık Şerbeti, Gönül Dağı..

Vatandaşlar dizilerin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Pek çok yapım şirketi dizi çekimlerine ara verme kararı aldı. Ellerindeki malzemeleri deprem bölgelerine gönderdi. Aynı zamanda ülkemizde yaşanan büyük deprem faciasından sonra kanallar olay yerinden canlı yayın yaparak, vatandaşlara son durumu aktarıyor. Yalı Çapkını, Camdaki Kız, Kızılcık Şerbeti, Gönül Dağı ne zaman yayınlanacak?

Dizilerin yeni bölümleri ülkemizde meydana gelen ve 10 ili tanınmaz hale getiren deprem sebebiyle bir süreliğine yayınlanmama kararı almıştı. Spor müsabakaları, dizilerin yeni bölümleri ve sinema filmleri, yarışma programları bir süreliğine yayınlanmayacak.

YALI ÇAPKINI BUGÜN VAR MI?

Depremin meydana geldiği günden itibaren bugüne kadar hiçbir dizi yayınlanmadı. Çoğu kanal gece gündüz demeden canlı haber programı yapıyor. Kanalların açıkladığı son yayın akışında dizilerin yeni bölümlerinin bu akşam yayınlanmayacağı görüldü.

DİZİLERİN YENİ BÖLÜMLERİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizilerin yeni bölümlerinin milli yas sürecinin bitmesiyle birlikte bir hafta sonra yayınlanması bekleniyor.