Gündem

Ünlü isim Yağmur Atacan Hatay’ın köylerine yardım için yollara düştü! İstanbul’a döndüğünde de yaşadıklarını bakın nasıl anlattı?

Oyuncu Yağmur Atacan deprem bölgesinde vatandaşlar için yardım etti. Oyuncu ve arkadaşları, Hatay’a yardım götürmek için yola çıktılar. Ulaşımı zor olan köylere giden Yağmur Atacan, bölgede yaşadıklarını döndüğünde paylaştı.

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerden sonra birçok ünlü isim bölge için seferber oldu. Kimisi nakit yardımıyla kimisi de kampanyalara destek olarak, yardım elini uzattı. Oyuncu Yağmur Atacan da bölge halkı için seferber olan isimlerden oldu.

HATAY’IN ULAŞILAMAYAN KÖYLE İÇİN YOLA ÇIKTILAR

Ünlü isim Yağmur Atacan ve arkadaşları büyük depremlerden sonra off road araçlarıyla depremden etkilenmiş olan Hatay’a yardım götürmek için yola çıktılar. Deprem sonrasından ulaşımı zor olan köyleri dolaşan Yağmur Atacan, depremin yaşanmasının üstünden yedi gün geçtikten sonra evine dönüş yaptı. Döndükten sonra bölgede şahit olduklarını sosyal medya hesabından paylaşarak duygularını aktardı.

10 şehri etkisi altına alan depremler sonrasında birçok köye ulaşım zorlaştı. Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerden sonra, bir çok yerde köylere ulaşmak sıkıntılı bir durum oldu. Köylere yardım götürmek için Yağmur Atacan ve arkadaşları seferber oldular. Bu konu için harekete geçen ünlü isim ve arkadaşları Hatay’a gitmek için yola çıktılar.

DUYGULARINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Yağmur Atacan ve yardım götürmek isteyen arkadaşları off road araçlarını kullanarak depremden etkilenmiş olan Hatay’ın ulaşımı zor olan köylerini dolaştılar. Depremden sonra yedinci günde ise evlerin dönüş yaptılar.

Yağmur Atacan İstanbul’a döndükten sonra, birkaç kare paylaşarak duygularını şu şekilde ifade etti; 60 saat kadar araç kullandım. Toplam 6 saat mi uyuyup uyumadığımı hesaplayamıyorum; 4 günü 14 gün gibi geçirdim. Kendimi için yedek kıyafet almak aklımıza bile gelmeden yola düştük, günlerce uyku, beslenmeden uzak kaldık, herkes için yardım edebileceğimizi biliyoruz ama keşke şöyle yapsaydım da demedim. Eve gittiğimde vicdanım rahattı ama görmüş olduklarımı geride bırakmak çok zor. Oradakilerin eski yaşamına dönmeleri zor diyordum ama artık bizim de zor bir şey, cümlelerini kullandı.