Bilim, TeknolojiEditörün SeçtikleriGündem

WhatsApp’tan fotoğraf gönderenler dikkat: Artık değişiyor

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Yeni özellik kullanıcılardan tam not aldı. Hem Android hem de İOS kullanıcıları için bu değişiklik duyuruldu. WhatsApp üzerinden fotoğraf gönderenleri ilgilendiren konunun detayları haberimizde..

Konuya ilişkin bilgiler WABetaInfo tarafından paylaşıldı. Buna göre artık WhatsApp üzerinden daha fazla fotoğraf gönderi yapılabilecek.

HEM ANDROİD HEM DE İOS KULLANICILARINA MÜJDE

Uygulamadaki değişiklikten hem Android hem de İOS kullanıcıları yararlanabilecek. Henüz test aşamasında olan bu özellikle sıkça WhatsApp kullananlar tarafından tam not aldı.

ARTIK DEĞİŞİYOR

WhatsApp son dönemlerde yeni güncellemeleri ile kullanıcılarından tam not aldı. Kullanıcılar, yapılan güncellemeleri ve yenilikleri yakından takip ediyor. Bir süredir test aşamasında olan bu değişiklik yakın zamanda uygulamaya konulacak. İlk olarak Android için geçerli olan bu özelliğin İOS için de geçerli olacağı belirtildi.

100’E YÜKSELECEK

Android için 2.23.4.3, iOS için ise 23.3.0.75 Beta güncellemesinin yapılması ile birlikte paylaşım sınırının 100’e yükselmesi bekleniyor. Medya gönderimi şu an için 30 gönderi ile sınırlı. WhatsApp sadece mesajlaşmak için değil, aynı zamanda görsel göndermek için de sıkça tercih ediliyor.