Gündem

Bu akşam tüm ‘Türkiye Tek Yürek’ olacak! Tüm televizyon kanalları ortak yayınla depremzedeler için bağış toplayacak!

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerden sonra tüm ülke acıya boğuldu. Türkiye Tek Yürek adındaki programla bölge halkı için yardım toplanacak! Bu akşam yayınlanacak olan programla tüm kanallar bir arada olacak.

Güneydoğu’da yaşanan şiddetli depremlerden sonra, yardımlar sürüyor. Bir yandan arama kurtarma ekipleri enkaz altındaki vatandaşlara ulaşmaya çalışırken bir yandan da bölge için maddi yardımlar gelmeye devam ediyor.

Tüm ülkeyi derinden sarsan depremlerden sonra ise bu akşam Türkiye Tek Yürek adlı program yayında olacak. Bu akşam yayınlanacak olan programda bölge halkının yaralarını sarmak için bağışlar toplanacak. Pek çok ünlü isimde yer alacakken, birçok TV kanalı da ortak yayın yapacak

BU AKŞAM SAAT 20.00

6 Şubat 2023’te yaşanan depremlerden sonra, Türkiye Tek Yürek adıyla ortak bir yayın olacak. Ünlü isimlerin sunuculuğunu yapacağı Türkiye Tek Yürek programında depremzedeler için yardımlar toplanacak. Yaşanan deprem tüm ülkeyi derinden etkiledi. Hem yurt içi hem de yurt dışından pek çok yardım geldi. Şimdi de bir televizyon programıyla tüm ülke tek yürek olacak. Deprem bölgesi için bağışlar toplanacak.

Depremzedeler için yardımın toplanacağı televizyon programı Türkiye Tek Yürek adlı yayın, bu akşam saat 20.00’da başlayacak. Türkiye Tek Yürek programı ortak bir şekilde yayında olacak. Tüm kanallardan izleme imkanı olacak. Programdan elde edilecek olan gelir ise AFAD ve Kızılay’a bağışlanıp, bölge halkının yaraları bir nebze de olsa sarılmaya çalışılacak.

TÜRKİYE TEK YÜREK PROGRAMI SUNUCULARI KİMLER

  • Nihat Hatipoğlu
  • Çağla Şıkel
  • Pelin Çift
  • Acun Ilıcalı
  • Tümer Doğru
  • Nazlı Çelik
  • Didem Aslan Yılmaz
  • Deniz Bayramoğlu programın sunuculuğunu yapacak isimler arasında oldu.

Tüm ülkenin deprem bölgesi için seferberliği sürüyor. Bir yandan arama kurtarma çalışmaları sürmekte. Öte yandan ise bölge halkının yaralarını iyileştirmek için pek çok maddi yardım geldi. Şimdi de bir televizyon yayını aracılığıyla depremzedeler için yardımlar sürecek. Türkiye Tek Yürek adındaki yayınla birçok televizyon kanalı ortak yayında buluşacak. Bu akşam saat 20.00’da yayınlanacak olan programla yardımlar toplanacak.