Gündem

Sosyal medya fenomeni Bilal Hancı’dan Volkan Demirel hakkında itiraf! ‘Ayı benmişim’ ifadesini kullandı!

Kahramanmaraş depremleri sonra da bölge için yardımlar sürüyor. Depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Hatay’da deprem sonrası yaralar sarılmaya devam ediliyor. Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı olan Bilal Hancı, başka bir tanıdık isim Volkan Demirel hakkında birtakım açıklamalarda bulundu. İşte o merak edilen açıklamanın detayları…

Depremin yaşandığı andan itibaren yardım için çağrıda bulunup ailesini İstanbul’a götürdükten sonra da Hatay’a geri dönen Volkan Demirel hakkında birtakım itiraflar gündeme geldi. Kafalar’ın yıldız ismi Bilal Hancı, kaleci hakkında ne açıklamada bulunduğu merak edilen konular arasında oldu.

SOSYAL MEDYADAN İTİRAFTA BULUNDU

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve civar 10 şehri de etkisi altına alan deprem oldukça büyük hasarlara neden oldu. Deprem sonrasında pek çok tanıdık isim yardım çağrısında bulundu. Depremin yaşandığı ilk andan itibaren yardım için çağrıda bulunan isimlerden biri de Volkan Demirel oldu.

Volkan Demirel ve ailesi deprem sırasından Hatay’da bulunuyordu. Deprem yaşandıktan sonra göz yaşları içinde yardım için çağrıda bulundu. Volkan Demirel, ailesinin bölgeden tahliye ettikten sonra tekrar Hatay’a döndü. Ancak Kafalar’ın tanıdık ismi Bilal Hancı, Volkan Demirel hakkında sosyal medyadan birtakım açıklama yaptı ve özür dileğinde bulundu.

VOLKAN DEMİREL TEKRAR DEPREM BÖLGESİNE DÖNDÜ

Volkan Demirel’in ailesini Hatay’dan İstanbul’a götürüp sonrasında tekrar deprem bölgesine dönmesi hakkında bir haber paylaşımında bulunan Bilal Hancı, paylaşımında şu sözlere yer verdi; Adama senelerce hakarette bulunduk, taş attık, çakmak attık direkleri bile söküp fırlattık. Çoğu kez kendimce hakarette bulunmak için adama ‘ayı dedi. Tüm bunlar için özür dilerim bizi affet asıl ‘ayı’ benmişim, cümlelerine yer verdi.

Depremin yaşandığı günden itibaren, doğal afetten etkilenen ve ağlayarak yardım çağrısında bulunan Volkan Demirel, depremin ikinci gününde ailesiyle beraber İstanbul’a dönüş yapmıştı. Ardından Volkan Demirel, ayarlamış olduğu özel uçakla bütün takımını tahliye eden genç teknik adam da ailesini İstanbul’a yerleştirdi. Bundan sonra da yeniden Hatay’a giderek bölge ve depremzedeler için yardım etmeye çalıştı.