Gündem

Sinema severlere müjde! Ben Efsaneyim 2 yolda!

Sevilen sinema filmi Ben Efsaneyim ’in ikinci filmi yolda! Açıklanan bilgilere göre, filmin ikincisinin çekileceği ve sinema severler buluşacağı öğrenildi. Will Smith ile Michael B. Jordan’ın filmde yer alacağı açıklanan bilgiler arasında oldu. Filmin vizyon tarihi ise şu an için net bir şekilde bilinmiyor. Aynı zamanda devam filminin, ilk filmin beyaz perdede yayınlanmaya alternatif sonunu baz alacağı da açıklanmış oldu.

TANINAN OYUNCULAR YER ALACAK

I Am Legend (Ben Efsaneyim) devam filmi için düğmeye basıldı. 2007 yılı yapımı orijinal filmi sonrasında anlatılacak olan Ben Efsaneyim 2 (I am Legend 2), birinci filmin alternatif sonunu göz önünde bulunduracak. İlk filmin yapımcısı ve aynı zamanda ortak yazarı olan Akiva Goldsman, Warner Bros. İle yeni bir sözleşme imzaladığını ve Ben Efsaneyim 2 ile Will Smith’in geri dönüş yapacağını açıkladı aynı zamanda devam filmi içerisinde Michael B. Jordan’da yer alacak. İlk filmin sonunda ise Will Smith’in canlandırmış olduğu Neville’in öldüğü görülmüştü. Bundan dolayı Smith’in nasıl bir geri dönüş yapacağı merak edilmeye başlandı fakat bu duruma da açıklık getirilmiş oldu.

Goldsman, açıklamasında filmin ikincisinin ilk filmin teatral değil DVD’de yayınlanan alternatif sonunu baz alacağını söyledi. Ricahard Matheson’ın aynı adlı romanında uyarlanmış ilk fil orijinal kaynağa çok bağlı kalmamıştı fakat Goldsman, devam filmi için bağlı kalınacağını açıkladı. Romanda, insanlığın gezegendeki basın tür olarak sonunun gelmesi resmedilmekteydi.

ORİJİNAL METNE BAĞLI KALINACAĞI AÇIKLANDI

Yapılan açıklamada, ikinci filmin ilk filmden birkaç on yıl sonrasında geçeceği de açıklandı. Goldsman, orijinal filmle yayınlanan sonun tersine, alternatif sonu izini sürmüş olacağız. Matheson’un anlattığı şey, insanın baskın bir tür olarak gezegendeki süresinin bitmiş olmasıydı. Bu, keşfi yapılacak ilginç bir durum. Orijinal metne biraz daha bağlı kalınacak, açıklaması yaptı.

İkinci filmde, Michael B. Jordan’ın hangi role bürüneceği bilinmiyor fakat ilk filmdeki Neville’in ufak oğlu olabilir. Aynı zamanda devam filmi Vermont’ta geçmeyeceğe benziyor, New York olabilme ihtimali söz konusu. Şimdilik tüm bilgiler bu şekilde açıklandı.