Ekonomi

Altın fiyatları düşüşe geçti! Uzman isim satın alma için tarih verdi! Güncel altın fiyatları…

Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatlarında düşüş var. Yatırım yapmak isteyenler vatandaşlar da altınla alakalı olarak son dakika haberlerini takip ediyor. Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak’tan beklenen haber gedli1 Altın alımı için hangi tarihe işaret etti? İşte altınla alakalı olarak son gelişmeler!

Altın fiyatları vatandaşın gündeminde olmaya devam ediyor. Fiyatlar meydana gelen gerilim yatırımcıları tedirgin etti. Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak’tan da konuya dair oldukça önemli açıklamalar art arda geldi. Kendi Youtube kanalından önemli açıklamalar yapan uzman, ons altında meydana gelen düşüşle beraber gram altında da düşüşlerin beklendiğini aktardı.

ALTIN ALACAKLARA UZMANDAN TAVSİYELER

Uzman isim Hatice Kolçak altın almak isteyenler için tarih verdi.  Şu açıklamalarda bulundu; Altın 1873 dolar seviyesinde bulunuyor. Dün ABD’de enflasyon yaşandı. Beklentinin üstünde gelmesi sonrasında piyasalara satış gelmesi beklenmekte. Dalgalanma olabilir. FED başkanı açıklaması sonrasında da değişti. Ons altın kritik noktada. Bir başka daha olursa 1805 dolara düşebilir. İlla almak isteyenler buradan ve biraz daha düştüğünde alabilir dedi.

Doların ipin ucunda olduğunu, her an yukarıya çıkabileceğini söyleyen uzman isim, altın ithalatının yasaklanıp doların topun ağzından olduğunu ve 19’la çıkabileceğini ifade etti.

GRAM ALTIN GÜNCEL FİYATI

Gram altında fiyat bugün itibariyle alış fiyatı 1.115,95 lira, satış fiyatı da 1.116,15 liradan işlem görmektedir.

YARIM ALTIN GÜNCEL FİYATI

Yarım altın fiyatı da oldukça merak edilenler arasında oldu. Yarım altın önceki gün de kapanışı 3.736,00 liradan yaparak kayda geçmişti. Yarım altında bugün ki fiyat ise alış için 3.706,00 lira olurken satış fiyatı da 3.742,00 liradan işlem gördüğü açıklandı.

ÇEYREK ALTIN GÜNCEL FİYATI

Çeyrek altında önceki günde kapanışını 1.868,00 liradan yaptı. Çeyrek altın bugün ise alış fiyatı olarak 1.854,00 lira olurken, satış fiyatı da 1.871,00 lira olarak işlem görmekte.

CUMHURİYET ALTINI GÜNCEL FİYAT

Önceki gün kapanışı 7.444,00 liradan yaptı. Cumhuriyet altını bugün ise 7.392,00 lira alış fiyatı ve satış fiyatı da 7.454.00 liradan işlem görmekte.