Editörün SeçtikleriEkonomiGenel

Akbank açıkladı: 8 gün içinde hemen başvurun! 49 bin TL ödemenizi anında alın

Vatandaşlar, ekonomik sıkıntılar sebebiyle bankaların yolunu tutuyor. Bu noktada önemli bir konumda olan Akbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşların yanında olduğunu açıkladı. Gelen son bilgiye göre 8 gün içinde hemen başvurun! 49 bin TL ödemenizi anında alın.

Yaşanan ekonomik sıkıntılardan sonra vatandaşlar nakit ihtiyacı arayışına girdi. Bankaların sunduğu nakit kredi kampanyaları ise vatandaşların tercihleri arasında. Akbank yeni bir kredi kampanyasını açıkladı. Ay sonuna kadar hemen başvurabilirsiniz.

36 AY VADELİ OLACAK

Akbank yaptığı açıklamasında 49 bin TL kredi ödemesinin 26 ay vadeli olduğunu duyurdu. 18 yaşını tamamlayan risk ve istihbaratta herhangi bir olumsuzluk yaşamayan vatandaşlara ödemeler yapılmaktadır. Şartları sağlayan vatandaşlar 49 bin TL nakit ödemesini alabilecek.

BAŞVURULAR NASIL OLACAK?

Başvuruda bulunmak isteyenlerin çeşitli kanallar üzerinden başvurabileceği açıklandı. Web sayfası, mobil uygulama ve SMS ile başvuru yapabilirsiniz.

GERİ ÖDEMELER NASIL OLACAK?

49 bin TL kredi ödemesinden yararlanmak isteyenlerin geri ödemeyi merak ettiği belirtildi. 26 ay vade imkanı ile sigortalı kredi kullanıldığında faiz oranı yüzde 2.09 olarak aylık 2.116 TL, sigortası olarak 2.24 faiz ile 2.177 TL ödeme yapılacaktır.