Editörün SeçtikleriGenelİş İlanlarıKamu PersonelleriKpss B Memur Alım İlanlarıPersonel AlımıSağlık Personeli

Üniversite hastanesine sağlık personeli alınıyor: Başvurular başladı! Hastaneye en az lise mezunu alınacak

Üniversite hastanesinde çalışmak isteyenler için güzel bir duyuru yayımlandı. Gelen son habere göre Balıkesir Üniversite Hastanesi’ne sağlık personeli alınacak. Hastanede çalışmak isteyenler için 5 meslekte toplam da 16 sağlık memur alınıyor. Başvurular ise bugün başladı ve 15 gün boyunca devam edecek. İşte detaylar:

Üniversite hastanesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere çeşitli meslekler için personel alımı yapılacak. KPSS B grubu puanı üzerinden yapılacak alımlarda adayların en az KPSS 60 puan şartını taşıması gerekiyor.

MESLEK GRUPLARINA GÖRE BAŞVURU ŞARTLARI

Röntgen Teknisyeni: Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri kadrosunda önlisans mezunu olan sağlık memuru adayları başvuru yapabileceklerdir.

Sağlık Teknikeri Alımı : Anestezi veya Anestezi Teknikerliği, Meslek Yüksek Okulu mezunları başvuru yapacaklardır.

Diğer Sağlık Personeli: Önlisans eğitim seviyesinde Tıbbi Laboratuvar Teknikeri mezunları başvuru yapacaklardır.

Sağlık Personeli: Perfüzyon alanında lisans eğitimi veren fakülte veya yüksekokullardan mezun olan ve perfüzyon alanında yüksek lisans yapmış en az 1 yıl deneyim sahibi olanlar ilgili alana başvuru yapacaklardır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuruların bugün başladığı açıklandı. 10 Mart tarihine kadar devam edecek başvurular için adayların şahsen başvuru yapması gerekecek.

BAŞVURU ŞEKLİ VE ZAMANI:

Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvurabilecek olup, başvuruda bulunduğu pozisyonun pozisyon kodunu belirteceklerdir. Birden fazla pozisyona başvuran adayların başvuruları ile pozisyon kodu belirtilmemiş başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Adaylar başvurularını ilanın resmi gazetede yayımlandığı tarihten itibaren on beş gün içinde (mesai saati bitimine kadar) Balıkesir Üniversitesl Rektörlüğü Personel Daire BaşkanIığı Çağış Yerleşkesi BALIKESİR adresine posta yolu veya şahsen yapacak|ardır. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Süresi içerisinde yapılmayan yada eksik belge ile yapı|an başvurular ile faks veya internet üzerinden yapılacak başvurular işleme alınmayacaktır.