Teknoloji

Nokia uzun süredir beklenen fiyat performans ürünü C serisi akıllı telefon modellerini tanıttı!

Nokia fiyat performans ürünü akıllı marka cep telefon ürünlerini tanıttı. Uzun süredir beklenen piyasalarda uygun fiyatlı ürün satışını kollayan müşteriler için fırsat oluşturuyor. Nokia C32 ve C22 modelleri için beklenen tanıtım gerçekleşti. Özellikle şarj desteği ve arttırılmış kapasiteli bataryası gözlerden kaçmadı.

Nokia tarafından geliştirilen akıllı telefon markaları arasında yer alan C serisi kullanıcıları için farklı bir deneyim oluştururken uygun fiyatlı olması da dikkatlerden kaçmadı. Firma tarafından tanıtımı gerçekleştirilen C22 ve C32 cep telefonu modelleri için yeni bir müjdede verildi. Android işletim sistemi ile desteklenebilecek özel bir güncelleme paketi de yer alacak.

NOKİA C32 ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Nokia C32 özellikleri daha çok dış yapısındaki farklılık ve HD kalitesi ile ekran özelliği ön plana çıkarıldı. 6.5 inç seviyesinde kavisli yapısı görüntüde şık bir tasarım sunuyor. Telefon bataryası ise 10 watt gücünde şarj edilebiliyor. Bu modelin arka kamerası 50 megapiksel çözünürlüğe sahiptir. Çift kamera sistemi ile tasarlanmış olması 50 megapiksel ve 2 megapiksel olarak iki farklı kamera ile kullanılmasını kolaylaştırıyor.

Tasarımdaki ön kameranın çözünürlüğü ise 8 megapiksele denk geliyor. 3 GB RAM hafızalı Nokia C32 64 GB depolama alanı özelliği sunuyor. Renkleri oldukça farklı ve daha da arttırılmış seçenekler sunuyor. Kömür rengi, sahil pembesi ve sonbahar yeşili olarak tasarlandı. Cihazın satış fiyatı ise 129 Euro olarak belirlendi.

NOKİA C22 ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Nokia’nın bir diğer uygun fiyatlı fiyat performans ürünü Nokia C22 modeli, Nokia C32 ile aynı özelliklere sahip yalnızca arka kamerada farklılaşan çözünürlük yapısı dikkatlerden kaçmadı. Nokia C22 arka kamera 12 megapiksel ve 2 megapiksel çözünürlüğe sahip ön kamera ise Nokia C32’de olduğu gibi 8 megapiksele sahiptir. Bellek ve depolama alanı Nokia C32 ile eş özelliğe sahipken satış fiyatı 109 Euro olarak belirlendi.