Ekonomi

İşletme sahibi emeklinin tüm borcu tek kalemde küçülüyor! Emekli esnaf 250 bin TL Transfer Kredisini nasıl alır?

İşletme sahibi emeklinin maddi kaygılarını ortadan kaldırabilmek, bu döneme kadar farklı bankalardan çekilmiş tüm kredi borçlarını tek bir kaleme toplayabilmek için özel bir fırsat duyuruldu. DenizBank işletme sahibi emeklilere özel Transfer Kredisi ile 250 bin TL’ye kadar mali yükümlülüğü azaltacak maddi fırsat alanı oluşturuldu.

Transfer Kredisi talep edenler 12 aya varan vade fırsatı ile aylık taksitlerle ödeme yapabilecek. Başvuru şartlarını karşılayanlar kampanya tarihleri içerisinde mobil uygulama aracılığı ile ya da DenizBank şubelerine gelerek süreci tamamlayabiliyor.

DENİZBANK TRANSFER KREDİSİ BAŞVURUSU

Biriken banka borçları can sıkıcı olabiliyor. Emekliler için özel bir fırsat olarak oluşturulan kampanya hesabını DenizBank’a taşıyanlar için geçerli olacak. Bu sayede ödenen borçlar tek bir noktaya toplanarak aylık taksitlerle daha küçük miktarlarla karşılanabilecek.

Emekli esnafın yanında olan Denizbank sunduğu kredi fırsatından faydalanmak isteyenlerin en yakındaki Denizbank şubesine davet ediyor. Kampanya dönemi boyunca 250 bin TL’ye kadar sunulan Transfer Kredisi 30 Haziran tarihinde sona erecektir.

DENİZBANK TRANSFER KREDİSİ ÖDEME TABLOSU

Emekli esnafa özel Denizbank Transfer Kredisinin en büyük avantajı faiz oranlarındaki düşük kullanım fırsatı ile 12 ay boyunca taksitlerle ödeyebilme kolaylığıdır. DenizBank’ın resmi olarak internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu bu kampanya belirli şartları karşılayan, emekli maaşını banka hesabına taşıyan müşteriler için geçerli oluyor.

Kampanya dönemi içerisinde sunulan kredi fırsatından faydalanmak isteyenler minimum 10.000 TL tutarında kredi aldıklarında oluşabilecek faiz oranı ve aylık taksit tutarı aşağıdaki tablodan takip edilebilir:

  • Kredi tutarı: 10.000 TL
  • Kredi vade süresi: 12 ay
  • Kredi faiz oranı: %1,42
  • Kredi aylık taksit tutarı: 916,29 TL
  • Kredi tahsis ücreti: 110 TL
  • Sigorta ve vergi ücretleri toplamda 247,79 TL