Editörün SeçtikleriEkonomiGenel

EYT’liler müjdelere doyamıyor: EYT’lilere rekor promosyon geliyor! Daha yüksek ödeme yapılacak

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sebebiyle EYT’lilerin işi de ertelenmişti. Ancak milyonlarca EYT’li için beklenen gün geldi. Düzenlemenin bugün TBMM’den geçerek yasalaşması bekleniyor. EYT tasarısı partilerin oy birliği ile kabul edilerek hemen yasalaşması bekleniyor. Bunun üzerine EYT’liler bankalardan gelecek promosyon müjdesinin detaylarını merak ediyordu.

İlk haber Denizbank’tan geldi. 2 milyon 250 bin vatandaş için çalışmaların bitirildiğini duyuran Denizbank EYT düzenlemesi sonrasında özel bir promosyon kampanyasını başlattığını duyurdu. İlk maaşlarını almak için gün sayan milyonlarca kişi aynı zamanda bayram ikramiyelerinden de yararlanabilecek.

DENİZBANK ÖDEME YAPACAK

Denizbank internet sitesinden yaptığı açıklama ise şu şekilde:

“Emekli maaşını DenizBank’tan 3 yıl süre ile alma sözü veren emeklilere 5.000 TL’ye varan, EYT kapsamındaki emeklilere ise otomatik fatura ödeme talimatına karşılık 7.500 TL’ye varan promosyon fırsatı!”

BU ŞARTI YERİNE GETİRMEK GEREKİYOR

Banka açıklamasının devamında 7 bin 500 TL’lik promosyon ödemesinden yararlanmak isteyenlerin fatura ödeme talimatı verilmesi gerektiğini ifade ederek, “EYT’lilere özel 7,500 TL’ye varan promosyon fırsatından faydalanmak için 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü ve 1 otomatik fatura talimatı vererek promosyon kampanyasına dahil olabilirsiniz” denildi.