Gündem

Nissan otomobilden yeni karar! Şirket, deprem bölgesine yapılan yardımları araç fiyatlarına yansıtacak!

Otomobil markası Nissan’dan depremle alakalı olarak büyük bir yardım! Nissan, otomobil alacakların deprem bölgesin yapacağı yardım kadar araç fiyatından düşmeye karar verdi.

OTOMOBİL DEVİNDEN YARDIM KAMPANYASI

Otomobil markası Nissan, deprem bölgesi için yardım elini uzattı. Araç markası, araç alacakları deprem bölgesi için yapacağı yardımı araç ücretinden düşürmeye yönelik bir kampanya başlattı. Nissan tarafından başlatılmış olan bu kampanya, depremden etkilenmiş olan bölgelere acil olarak gıda ile giysi malzemesi göndermek de içinde olmak üzere deprem sonrasında sağlamış olduğu desteği genişletmek için müşterileri ve bayileri ile hareket etmekte.

NİSSAN TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem, ülkenin şuan için zor durumlardan geçmiş olduğunu ifade ederek, şu ifadelere yer verdi; Yapabileceğimiz her yardımla beraber depremden etkilenmiş olan vatandaşlarımızın hayatına dokunmuş olarak, onlar için kurulacak olan yeni ve sağlam bir geleceğe destek olabilmeyi istiyoruz. Türkiye bizim evimizdir ve Nissan markası olarak da, bu depremlerden etkilenmiş olan binlerce insana sağlam bir gelecek sunmak ve çözüm yollarını geliştirmek adına da elimizden gelen her şeyi yapma sorumluluğunuz üzerimizde hissetmekteyiz, dedi

YARDIM KADAR ARAÇ FİYATINDAN DÜŞÜLECEK

Kahramanmaraş depremleri sonrasında yaralar sarılmaya çalışıyor. Birçok devlet kurumu, sivil toplum kuruluşları ve ünlü markalar bölge için el ele vermiş durumda. Dört bir yandan depremzedeler için destekler sürüyor. Şimdi de bir otomobil markası olan Nissan’dan bölge halkına yardım için bir adım geldi. Ünlü otomobil devi, otomobil alacakların deprem bölgesi için yapacağı yardım kadar araç fiyatından düşürmeye yönelik bir karar aldı.

Vatandaşların deprem bölgesi için yapacağı yardımlar, Nissan markasından satın alacakları araçların fiyatlarına yansıyacak. Deprem bölgesi için yapılmış yardımlar, indirimli araç fiyatı olarak vatandaşlar için geri dönecek. Kahramanmaraş’ta yaşanan depremler sonrasında, kampanyalar bu şekilde devam ediyor. Düzenlenen birçok yardım kampanyasından sonra ünlü otomobil devi Nissan’da kendi bünyesinde bir yardım kampanyası başlatmış oldu.