Gündem

Dacia’dan kullanıcı memnuniyeti sağlayacak aksesuarlar! Uyku paketinden akıllı çadıra kadar birçok yeni özellik!

Jogger ile Duster’ın Extreme versiyonları haziran ayı içinde, Spring Extreme’in ise bu senenin ikinci yarısında ülkedeki kullanıcılarla bir araya geleceği açıklanmış oldu. Dacia, Brüksel’deki Avrupa Otomobil Fuarı’nda, Spring modelinin Extreme donanım seviyesinin özel bir ön gösterimi için sergi yaptı.

Dacia tarafından gelen açıklamaya göre, outdoor ruhuna uygun, özgün bir görünümle fark meydana getiren Extreme donanım seviyesi, Spring ile Jogger ile Duster’da da kullanıcılara sunulmaya başlanacak.

Dacia Spribg, Extreme donanımı ile yeni ELECTRIC 65 motorunu (65hp / 48 kW) tanıtmakta. Bu motor iyi olan bir şanzımanla tekerleklere aktarılmış olan torku artırarak, daha uzun bir menzil, daha çok hızlanma ve geri kazanım sağlamakta. Yeni ELECTRIC 65 motor sayesinde Spring Extreme, WLTP karma döngü için 220 kilometre menzil sunmakta.

YOL TUTUŞ İÇİN KONTROL

Çamurlu, karlı ya da kaygan yüzeylerde ilerlemek iki tekerlekten çekişle zorlu olabilmekte. Dacian’ın akıllı Artırılmış Yol Tutuş Kontrolü çözümü de, sürücüleri zorlu koşullara karşı başa çıkma noktasında desteklemekte ve daha çok hareket imkanı sunmakta.

UYKU PAKETİ

Uyku Paketi, InNature aksesuar serisinin bir parçası olarak ilk defa sunulmakta. Bütün Jogger donanım seviyelerinde mevcut bulunan Uyku Paketi, yolcu bölmesinde sadece birkaç dakika içinde yatak odasına dönüşme imkânı tanımakta. Çıkarılabilme imkânı olan bu aksesuar bütün Jogger araçlarla uyum sağlamakta.

Toplam olarak kilogramdan daha hafif olan paket içinde, yarım almadan iki dakikadan daha az bir zaman içinde kurulma imkanı olan çift kişilik bir yatak, bir raf ve de bir tane depolama alanı yer almakta. Bu pratik olan ahşap aksesuar, pek çok kullanıcının halen sahip olduğu (soğutucu ya da portatif soba benzeri) kamp ekipmanlarını tamamlamayı hedeflemekte.

AKILLI ÇADIR İMKANI

Dacia’nın InNature Uyku Paketi’ni tamamlamakta olan aksesuarlar içinde ışık ile mahremiyet kontrolü için bütün camlarda güneşlikler ile bagaj açıkken Jogger’a bağlanma imkanı olan ve ekstra uyku alanı sağlayan bir akıllı çadır da yer almakta.