Gündem

Avrupa şampiyonu oldu sosyal medya karıştı! Türkiye rekortmeni için çıplaklık tartışması alev aldı! Belden aşağısı sansürlenen atlete, ünlü isim sahip çıktı!

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye rekoru kırarak 3 adım atlamada altın madalyanın sahibi olan milli atlet Tuğba Danışmaz sosyal medyada büyük tepki çekti. Türkiye’yi gururlandıran ay yıldızlı bayrağın önünde o anki coşkusunu paylaşan milli atlet için sosyal medyadan eleştirel bir tutumla sansürlü tepki geldi. Buna sessiz kalamayan Mustafa Sandal açtı ağzını yumdu gözünü.

“VAZGEÇME EŞİĞİNE GELMİŞTİM!”

Milli atlet Tuğba Danışmaz 3 adım atlamada Avrupa şampiyonası olma şansını elde etti. Türkiye’yi gururlandıran bu rekor altın madalya kazandırdı. Ülkenin sıkıntılı olduğu süreç içerisinde böyle bir başarı alabildiği için mutluluğu olduğunu ifade eden Tuğba Danışmaz: “Yarışa oldukça az bir zaman kalmıştı. Deprem felaketi o anda yaşandı. Tam vazgeçme eşiğine gelinmişti çünkü bir anlamı olduğu düşünülmüyordu. Öyle bir zamanda bu platforma depremzedeler için çıktım. Bu aldığım madalyamı beni destekleyen tüm depremzedelere ve Türk halkına armağan ediyorum” yorumunda bulundu.

BELDEN AŞAĞISI SANSÜRLENDİ!

Milli atlet Tuğba Danışmaz sosyal medya hesabı üzerinden kazandığı altın madalyanın coşkusu ile paylaştığı fotoğrafa bir sosyal medya kullanıcısı tarafından sansür uygulandı. Bu sansür büyük bir kesimin tepkisini topladı. O sosyal medya kullanıcısı milli atletin belden aşağısını buzlayarak paylaştı. Yapılan bu hareketi hakaret olarak gören ünlü sanatçı Mustafa Sandal ağır bir yorumda bulundu.

“KİLOTLA DA OLMAZ!” SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ!

Paylaşım Sabri Amca isimli bir Twitter hesabı üzerinden 6 Mart tarihinde yapıldı. Hesabın sahibi: “İster yobaz deyin ister gerici deyin bu şekilde kazanılan bir şampiyonluğu ben kabul etmiyorum. Şimdi çağdaşlar çıkıp tesettürle mi katılsın diyecekler. Konu bu değil her şeyin adabı var kilotla da olmaz!” dedi.

“BİLETİN BENDEN!”

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’ın sansürlü paylaşım ve sözleri tepkisiz kalamadı. O tweeti paylaşarak: “Avrupa şampiyonu sporcumuz için uygulanan sansürü yakışıksız buluyorum ve sözleri kınıyorum. Yaşamayı tercih ettiğin ülkeyi sen seç biletini benden ama orası burası değil” diyerek Tuğba Danışmanı etiketleyip “Gururumuz ve yüzü hakkımızdır” yorumunda bulundu.