Editörün SeçtikleriEkonomiGenel

O ödemeyi yapan herkesi ilgilendiriyor! Geri iade edilecek: Bakan açıkladı

O ödemeyi yapan herkesi yakından ilgilendiriyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Deprem sonrasında Türkiye’de üniversiteler ikinci bir karara kadar online eğitime geçiş yaptı. Bununla birlikte 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret ödeyen öğrencilerinin paralarının iade edileceği açıklandı.

Açıklama Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yapıldı. Kasapoğlu yaptığı açıklamasında uzaktan eğitime geçilmesi sebebi ile KYK yurtlarında 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret ödeyenlerin ücretlerinin iade edileceğini açıkladı.

BAKAN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN AÇIKLADI

Bakan açıklamasını sosyal medya üzerinden yaptı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

”Sevgili gençler, GSB Yurtlarımızda 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret ödeyenlerin ücretleri iade ediliyor. 20 Şubat itibarıyla yurtta kalan gençlerimiz ücret ödemeye devam edecek olup depremzede öğrencilerimiz ise hiçbir ücret ödemeyecektir.”