Editörün SeçtikleriGenel

Felaket kaza meydana geldi: Kamyonet devrildi: Çok sayıda kişi öldü

Malatya’dan acı haber geldi. Gelen bir son dakika harbine göre Malatya Darende arasındaki karayolunda seyir halinde olan kamyonet kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Araç içerisinde bulunan 7 kişi de meydana gelen kazada hayatını kaybetti.

7 kişinin acı bir şekilde can verdiği korkunç kaza dün akşam saatlerinde Malatya’da meydana geldi. Edinilen son bilgiye göre kontrolden çıkan kamyonet şarampole devrildi. Aracın içinde bulunan 7 kişi hayatını kaybetti. İhbarlar sonucunda ekipler bölgeye geldi.

7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ekipler yaptığı uzun çalışmalar sonucunda aracın içerisindeki 7 kişinin cansız bedenine ulaştı. Hayatını kaybeden kişilerin cansız bedenleri yapılan incelemeden sonra otopsi için morga kaldırıldı.

Ekipler ise kazanın meydana geliş nedenini araştırıyor. İddiaya göre aracın freninin boşalması sebebiyle kaza meydana geldi.

“DEPREMDE 23 YAKINIMIZ HAYATINI KAYBETTİ”

Kaza yerine Malatya Valisi Hulusi Şahin, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Darende Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu ve Darende Belediye Başkanı İsa Özkan da gelerek, incelemelerde bulundu. Kaza yerine gelen sürücü Fikret Zaif’in yakını Selim Öcal, yakınının nakliye işiyle uğraştığını belirterek, “Yanında bir tane ufak oğlu vardı, 12 yaşında 5 tane de işçisi vardı. Kayısının sahibi mi, işçi mi tutmuş onu bilmiyorum. Bizi aradılar 20 dakika önce böyle bir kaza olmuş, onun için geldik. Kendisi Malatyalıydı. Depremde bütün evler hasarlı. Ayrıca bizim Adıyaman Çelikhan’da depremde 23 yakınımız hayatını kaybetti. Dua edeceğiz, başka çaremiz yok. Yükümüz ağır ama Allah’ın işi. Başka yapılacak bir şey yok” dedi.