Teknoloji

iPhone 14’ün sarı rengi kullanıcılarla ile buluşmaya hazırlanıyor! Yeni model için ön sipariş açıldı!

Apple, dün saat 16.00 saati itibariyle iPhone 14 ile 14 Plus modellerinin yeni sarı renk seçenekleri ile ön satışa çıkarmış oldu. Birçok insan tarafından merak içinde beklenilen yeni modelin rengi şimdiden gündemdeki yerini aldı.

Apple, geçtiğimiz eylül ayı içinde iPhone 14 serisinin tanıtımını yapmıştı. iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerinden meydana gelen serinin tanıtımının üstünden 6 ay gibi bir zaman dilimi geçmişken Apple’dan geçtiğimiz günler içinde yeni bir güncelleme daha geldi.

DÜN İTİBARİYLE ÖN SİPARİŞE HAZIR

Apple, geçtiğimiz zamanlarda olduğu gibi iPhone serisinin tanıtımının üstünde 6 ay kadar bir zaman dilimi geçtikten sonra yeni bir renk için duyuru yapmış oldu. Teknoloji devi olan şirket yapmış olduğu açıklama ile sarı renkli iPhone 14 ile 14 Plus modellerini hafta başında duyurusunu yaptı. Apple, 10 Mart tarihi itibariyle de iPhone 14 ile 14 Plus modellerini sarı renkleri ile ön satışa sunmuş oldu. Yeni modelleri 24 Mart 2023 tarihinden sonrasında da genel satışta olacak.

RENK SEÇENEKLERİ BULUNUYOR

Apple Store’un kısa bir süreliğine kapatılmasından sonra listeye eklenen telefonlarda herhangi bir zam ise şu an için bulunmuyor. Şirketin resmi satış sitesinde sarı renkli iPhone 14 için belirlenmiş olan rakam diğer modellere sahip olduğun gibi 32 bin 999 lira. iPhone 14 Plus da 36 bin 999 liralık bir başlangıç fiyatına sahip. İPhone 14 modelleri bilindiği üzere sarı rengin dışında, mor, mavi, gece yarısı, yıldız ışığı ve kırmızı seçenekleri de bulunmakta.

Teknoloji dev satışlarına canlılık katmak adına da genellikle ilkbahar aylarında iPhone modellerine yeni renk seçenekleri katmakta. Geçtiğimiz mart ayı içinde Apple, iPhone 13 ile iPhone 13 mini için yeni yeşil rengini ve iPhone 13 Pro modelleri için de köknar yeşil rengi için tanıtım yapmıştı. Nisan 2021’de ise iPhone 12 ile iPhone 12 mini için mor renk seçeneği eklenmişti.