Ekonomi

Uzman isim gün verdi yatırımcıyı son kez uyardı! Gram altında köprüden önceki son çıkışa gelindi! İşte o şanslı gün…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ileriye dönük dolar, gram altın ve gümüş yatırımına yönelik yeni açıklamalarda bulundu. Söylemlerinde özellikle “son şans” diyerek yatırımcıya çağrıda bulundu. Para piyasalarının nabzını tutan uzman isim İslam Memiş isabetli tahminleri ile tanınıyor. Geçtiğimiz hafta yükselişe geçen Ons ve Gram altın için henüz yatırım yapma aşamasında olan fakat endişelenen yatırımcı için dikkat çeken yeni bir uyarıda bulundu.

“DÜŞÜŞLER ALDATMACA!”

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş: “Düşüşler aldatmaca kalıcı olmayacaktır. Alım fırsatı yeniden gelecek” diyerek o kritik tarihi de verdi. Özellikle altın yatırımcısını ilgilendiren önemli tahminleri isabetli bulunuyor. Gram altın için “Son şans” diyerek tarih veren uzman isim yeni haftaya dikkat çekerek yoğunluk beklediğini ifade etti.

BORSA YATIRIMCISI DİKKAT!

Yalnızca gram altın değil borsa içinde tahminleri vardı. BIST 100 endeksi için “Uzman banka hisselerini yakından takip edin!” uyarısında bulundu. Doların bu haftayı 1.06.37 seviyesinde tamamlamasını beklediğini ifade eden uzman ismin hedefi 1,15’ti.

ALTIN VE GÜMÜŞTE YENİ DÖNEM BAŞLAYACAK!

Altın ve Gümüş yatırımcısı için de önemli açıklamaları vardı. Gümüş için “Orta ve uzun vadede değeri artacak” diyen Memiş; “23 dolar seviyesi kırıldığı andan itibaren yeni bir yükseliş başlayacak” dedi. Altın için geçtiğimiz haftaya işaret ederek Gram ve Onst’taki yükselişe dikkat çekti. Ancak uyardı:

“Alım fırsatları için yeni bir dönem geliyor. Salı günü kâr satışları başlayacak. Yatırım yapmak isteyen Ons ya da gram altın alamayan yatırımcılar için son fırsat” uyarısında bulundu.