Gündem

Doğumuna az bir zaman kalan Aslı Enver apar topar ülkeyi terk etti! Neler oluyor? Yeni hayatı…

Kariyer yaşantısı kadar sosyal hayatı da sıklıkla gündemde olan başarılı oyuncu Aslı Enver ani bir karar ile Türkiye’den ayrıldığını açıkladı. Apar topar eşyalarını toparlayan ve ülkeyi terk eden oyuncunun kısa süre sonra bebeğini dünyaya getireceği de biliniyor. Hayranları bu hamlenin neden olduğunu ve problemin ne olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Bu gizemli tavırları ise büyük merak uyandırdı.

Uzun bir dönem şarkıcı Murat Boz’la olan ilişkisi ile daha çok anılan aslında televizyonlarda ve reklam filmlerindeki oyunculuk performansı ile daha çok göz dolduran Aslı Enver, kısa süre önce abartısız bir törenle Berkin Gökbudak ile evlendi. Evlendikten kısa süre sonra hamile olduğu öğrenildi.

DOĞUM İÇİN LONDRAYI SEÇTİ!

Aslı Enver aslında İngiltere’de doğmuş ve bir süre burada büyümüştü. Çocukluk yıllarını burada geçirmişti. O da kendi kızına Londra’da dünyaya getirmek istemişti. Türkiye’deki yaşantısına bir süre ara vererek Londra’ya taşınma kararı aldı. Berkin Gökbudak ile olan evliliğinden olacak bebeğini Londra’da doğurmayı planladığı ifade edildi.

İNGİLTEREYE YERLEŞTİ!

Güzel oyuncunun 6 aylık hamile olduğu söyleniyor. Eşiyle Londra’ya yerleşen oyuncu doğumunu sağlıklı bir şekilde tamamlayabilmek için doktor arayışına geçmiş olduğu söyleniyor. Elde edilen bilgiye göre Aslı Enver tamamen Türkiye’yi terk etmedi. İngiltere’de kendi ailesine ait olan bir dairede yaşamaya başladı.

5 MİLYON TL’LİK ANLAŞMAYI İMZALADI!

Hamilelik döneminde dahi çalışmalara ara vermeyen Enver 6.ayına yaklaştığında gelen bir teklifi reddetmişti. Ünlü oyuncunun bir bebek markası ile anlaştığı ve 5 milyon TL’lik anlaşma imzaladığı da biliniyor. Özellikle hamilelik haberleri yayılmaya başladığı andan itibaren farklı bebek marka yüzlerinden oyuncuya onlarca reklam teklifi yağdığı da biliniyor.