Ekonomi

İlk kez emekli olacak EYT’liye bomba promosyon teklifi sonunda geldi! Başvurana geri ödemesiz 10 bin TL hediye edilecek!

Bu yıl ilk kez 2 milyonu aşkın vatandaş EYT’den faydalanacak. Bankaların bu süreçte daha aktif ve kampanya odaklı yaklaşımları rekabet ortamında promosyon yarışını kızıştırıyor. İlk hamle ING Bank’tan geldi. Avantajlı emeklilik sürecinde promosyon ödemesini 10 bin TL’ye çıkardığını duyurdu. Bu ilk adım sonrası diğer bankalardan da hareketlilik bekleniyor.

ING BANK 10 BİN TL PROMOSYON ÖDEMESİNE NASIL BAŞVURULUR?

Emekli maaşını ING Bank’a taşıyanlar ilk kez EYT kapsamında emekli olacaklar için ING Bank 8 bin 500 TL promosyon ödemesi yapıyor. Buna ek otomatik fatura talimatı verene 1.500 TL’ye kadar ödeme yapılıyor. Bu da toplamda 10 bin TL nakit promosyondan geri ödemesiz olarak faydalanabilmek anlamına geliyor. Nakit promosyondan faydalanabilmek için 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü vermek yeterli oluyor.

ING BANK 10 BİN TL PROMOSYON ÖDEMESİNE KİMLER BAŞVURABİLİR?

EYT ile emekli olacaklar başvuru sürecini hızlı bir şekilde sürdürüyor. Nisan ayında ilk emekli maaşı alınacak. Bu süreçte ING Bank taahhütnameye eklenirse alınacak ilk maaşın ardından 3 iş günü içerisinde otomatik olarak 10.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi de hesaba yatacak. Bu sadece ilk kez emekli olacaklar için geçerli değil. ING’ye maaş hesabını taşıyanlar da bu faydadan yararlanabilecek.

ING BANK’IN EMEKLİYE KATKISI NEDİR?

ING Bank’ın sunduğu promosyondan faydalanabilmek için e-devlet sistemi kullanılabilir ya da banka şubelerine gelinerek maaş taşıma işlemleri tamamlanabilir. İlk kez emekli olacaklar 15 Mayıs tarihine kadar verecekleri ilk fatura ödeme talimatına 500 TL, ikincisine 500 TL, üçüncüsüne 500 TL olacak şekilde toplamda 1.500 TL ek nakit promosyon kazanacak.

Bankada emekli hesabı açanlara sunulacak destekler:

  • Para transfer işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.
  • %1.54 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi talebi iletilebiliyor.
  • 1000 TL’ye kadar kredi kartı harcamasına ek bonus kazandırıyor.
  • 1 yıl boyunca kart aidat ücreti ödenmiyor.
  • Ek kredi kartı olan her müşteri 5000 TL Faizsiz ve Taksitli Nakit Avans’tan faydalanıyor.

ING 2023 GÜNCEL PROMOSYON ÖDEME TABLOSU

Emekli maaş tutarına göre alınabilecek promosyon rakamı aşağıdaki listeden takip edilebilir:

  • 500 TL ve altı emekli aylığı alana 5.100 TL
  • 500 TL – 7.500 TL arası emekli aylığı alana 5.950 TL
  • 500 TL ile 10.000 TL arası emekli aylığı alana 7.650 TL
  • 000 TL ve üzeri emekli aylığı alana 8.500 TL