Gündem

Yeni uygulamanın yüzü olan Şeyma Subaşı para karşılığında özel hayatını deşifre edecek! Her anını uygulama üzerinden takip etmek isteyen ayda 67 TL ödeyecek!

Acun Ilıcalı ile olan evliliğinden tanınan Şeyma Subaşı Türkiye’de Fenomen haline gelmiş isimler arasında yer alıyor. 3 milyona yakın vatandaş onu sosyal medya hesapları üzerinden takip ediyor. Subaşı kendine yepyeni bir kazanç kapısı oluşturdu. İlk kez denenecek olan bir sosyal medya uygulamasının yüzü olmayı kabul etti. Yapılan anlaşma gereğince ünlü Fenomen hayatını deşifre edecek. Uygulamayı kullanarak onu takip etmek isteyenler ise ayda sadece 66.99 TL ödeyecek.

Uygulama Türkiye’de ilk kez deneniyor. Abonelik sistemi ile çalışacak uygulama ile canlı videolar ve yalnızca abonelere özel fotoğraflara ulaşmak mümkün olacak. Şeyma Subaşı deprem sürecinde oldukça duyarsız davranmış özel hayatını ve keyifli yaşantısını sürdürmeye devam etmiş ve hiçbir sosyal sorumluluk projesinde yer almamıştı. Bu duyarsız tavırları takipçilerinden 400 bin kişinin azalmasına sebep oldu.

UYGULAMA NASIL KULLANILACAK?

Yeniden kendini gündeme getirmek isteyen Subaşı yeni bir projeyi kabul ederek daha fazla kişiye ulaşabilmenin yollarını arıyor. Sosyal medya üzerinden uygulama aracılığı ile para karşılığında özel hayatını isteyen kişilerle paylaşacak. Yalnızca abone olan kişilere özel olacak uygulama teknoloji şirketinin hamlesi ile başlatıldı. Ücretli aboneler için bu hak tanınacak Türkiye’de bir ilk olacak. Video, özel reels ve hikayeler ile canlı yayınlar ücretli abonelere özel sunulacak.

ŞEYMA SUBAŞI’NIN İLK PAYLAŞIMI…

Subaşı tanıtım mesajında “Seyahatlerim ve hayat yolculuğumdan daha fazlasını görmek istersen” diyerek takipçilerini abone olmaya davet etti. Bunun da bir bedeli bulunuyor. Ücretli abonelik seçeneğinden faydalanmak isteyenler ayda sadece 66.99 TL ödeyecek. Burada abonelik işlemini başlatan kullanıcılar Subaşı’nın özel hayatına dahil olabilecek.