Editörün SeçtikleriGündemİş İlanlarıKamu PersonelleriPersonel AlımıSözleşmeli Personel Alım İlanları

Seçim öncesi düğmeye basıldı: Bakan Akar az önce son dakika duyurdu! MSB 30 binden fazla memur alacak

İş arayanlara önemli bir duyuru yapıldı. Seçim öncesi harekete geçildi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptığı açıklamasında bu yıl 30 bin 62 personel alımı yapacağını açıkladı. Bakan Akar yaptığı açıklamasında 2 Nisan tarihine dikkat çekti. İşte merak edilen ve MSB 30 bin personel alım detayları

Milli Savunma Bakanlığı personel alım duyurusu yaptı. Buna göre 2 Nisan tarihinde askeri öğrenci aday belirleme sınavı ve öğrenci alımına ilişkin çalışmaların başlayacağını müjdeledi. Mülakatlar ise Haziran ayı içerisinde yapılacak.

30 BİNDEN FAZLA KİŞİ İŞE ALINACAK

Personel alımına ilişkin Bakan Akar önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada bu yıl içinde 30 bin 62 personel alımının olacağını duyurdu. Sürecin devam ettiğini ifade eden Bakan Akar’ın yaptığı açıklamalar şu şekilde:

“Bakanlık olarak bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel alımı yapacağız. Sürecimiz başladı, uygulamalarımız devam ediyor. 2 Nisan’da yapılacak askeri öğrenci aday belirleme sınavı ile öğrenci alımına yönelik çalışmaları başlayacak, daha sonra hazirandaki mülakatlarla devam edecek. Tüm gençlerimizi bize katılmaya, Milli Savunma Bakanlığının, Türk Silahlı Kuvvetlerinin geleceğinde ve ülkemizin savunma ve güvenliğinde görev almaya davet ediyoruz. Bunun parlak ve kutlu bir gelecek olduğunun da gençlerimiz tarafından bilinmesini istiyoruz”