Editörün SeçtikleriGenelKültür-sanat

Camdaki Kız sonu belli oldu: Camdaki Kız nasıl bitecek? Beklenmedik son herkesin ağzını açık bırakacak

Kanal D’nin sevilen ve Perşembe günleri reyting rekoru kıran 2 sezonluk Camdaki Kız dizisi herkesin bildiği gibi Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı kitabından televizyona uyarlandı. Kitapta Nalan ve Hayri’nin aşkı anlatılıyor. Dizide de uzun bir süredir bu işleniyor. İzleyenler Camdaki Kız sonu nasıl olacak? Camdaki Kız nasıl bitecek? Sorularının cevaplarını araştırmaya başladı.

Perşembe akşamının sevilen dizilerinden olan Camdaki Kız her hafta yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin finali haziran ayında olacak. 2 sezondur takip edilen dizi hem konusu hem de oyuncuları ile beğeni toplamaya devam ediyor.

CAMDAKİ KIZ SONU NASIL BİTECEK?

Dayısı tarafından tecavüze uğrayan bir kadının doğum sırasında ölmesi ve kızına anneannesinin annelik yapmasını konu alan dizi son dönemlerde Hayri ile Nalan aşkını ele alıyor. Meraklı izleyenler Camdaki Kız sonu nasıl olacak? Diye de merak ediyor.

CAMDAKİ KIZ KİTABI SONU

Camdaki Kız kitabına göre dizinin önümüzdeki bölümlerde Nalan Hayri’nin eşini, çocuklarını ve evliliğini kabul edecek. Hatta kitaba öre Nalan ve Türk iyi bir dostluk kuracak. Fakat ilerde Hayri’nin laz kızı olarak bir sevgilisi daha olacak. Belalı olan bu sevgili Hayri’nin ölümüne neden olacak. Nalan’ın ölmek üzere olan babası son anda Nalan’a bütün gerçeği açıklayacak. Nalan babasının kim olduğunu öğrenecek. Bütün yaşadığı ikilemden sonra babasını affedecek.

Dizinin sonunun nasıl biteceği tam olarak bilinmiyor. Ancak dizi şu ana kadar Camdaki Kız kitabı ile paralel olarak ilerliyor.