Editörün SeçtikleriGenelGündem

Adana’da kan donduran olay: 2 aylık bebeğinin öldüğünü 1 hafta sonra fark ettiler! “Bir haftadır uyuyor zannediyorduk”

Adana’da tüm Türkiye’nin kanını donduran bir olay yaşandı. Gelen son habere göre Adana’da itfaiye ekiplerinin bir evin kapısını kırarak 2 aylık bebeği ölü bulması sonrasında Türkiye ayağa kalktı. Eşi ile birlikte uyuşturucu kullandıklarını kabul eden anne Ayşegül Atalay tutuklandı. Verdiği ifadesi ile de herkesi şoke etti. İşte detaylar..

Adana’nın Seyhan ilçesinde dün şoke eden bir olay meydana geldi. Bir çocuk annesi Ayşegül Atalay, dışarıya çıktıktan sonra eve döndüğünde anahtarını unuttuğu iddiası ile itfaiyeden yardım istedi.

Ekipler kapıyı kırarak içeriye girdi. Evden gelen kötü kokunun kaynağını bulmak isterlerken şoke eden bir durumla karşılaştılar. Evde yerde hareketsiz bir şekilde yatan bir bebek gören ekipler hemen durumu polislere haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler yaptıkları inceleme sonucunda 2 aylık bebeğin öldüğünü tespit etti. Olay sonrasında anne hemen gözaltına alındı. Adının Mehtap olduğu öğrenilen 2 aylık bebeğin cesedi ise otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Anne emniyette sorguya alındı. Baba ise aranıyor.

“BİR HAFTADIR UYUYOR ZANNEDİYORDUK”

eşiyle birlikte uyuşturucu kullandıklarını kabul eden ve “Sabah evden dışarıya çıkmıştım. Anahtarı unuttuğumu fark ettim. İçeriye geri giremedim. İtfaiyeyi aradım. Bebeğimin öldüğünden haberim yoktu. Bir hafta önce babasıyla yıkamıştık. Sonra sobanın yanına yatırdım. Hiç uyanmadı. Bir haftadır uyuyor zannediyordum” dediği öğrenilen Talay, adliyeye sevk edildi.

AÇLIK NEDENİYLE ÖLDÜĞÜ İDDİA EDİLİYOR

2 aylık bebeğin neden öldüğüne ilişkin otopsi raporu bekleniyor. Ancak ekiplerin açlık şüphesi nedeniyle hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde duruyor.